Elektriker København K og indre by

Elektriker København K og indre by til både det private og erhverv samt industri

Vi kan være behjælpelige med alt indenfor el og vi er kender for et leverer hurtig el-service. Hvis du har brug for en elektriker København K og indre by akut så er vi der indenfor 1 time.

Mange af vores kunder er også glade for vores garanti, du får nemlig op til 5 års garanti på mange af vores ydelser i København K og indre by. Ring til os og hør hvad din opgave dækker af garanti. 

Der er meget at tænke over, når du søger en elektriker i København K. Hvis man ikke selv er særlig erfaren eller interesseret, er det nogle gange svært at vide, hvilke kriterier man skal have, når man kigger. Hvornår har du brug for hjælp fra en elektriker København K og hvad kan man gøre? Vi har til hensigt at gøre det nemt for alle vores potentielle kunder og derfor siger vi dette: Vi kan alt! Hvad vil du have hjælp til?

Erfaren elektriker København K

Seriøst, det er ekstremt vigtigt at få det rigtigt, når du søger en elektriker København K, og for den sags skyld en elektriker i det hele taget. Elektriske systemer er normalt ikke så tilgivende, hvis nogen laver amatørmæssige fejl, og det er ikke chancen værd. Din sikkerhed og også dine eventuelle forsikringspenge ved skader er afhængig af, at dit el-arbejde udføres korrekt og af autoriserede elektrikere i København K. I København K kan vores elektrikere også hjælpe dig med at udføre dine projekter.

Elektriker udfører el-installation i København K

I dagens København er der mere brug for elektrikere end nogensinde. Alle gamle anvendelser af elektricitet er stadig tilbage, men mange nye er blevet tilføjet. Har du tænkt over, hvor meget strøm du bruger dagligt? Sandsynligvis ikke, fordi den normalt ikke rammer én, før den holder op med at virke. Hurtige reparationer og service af el-installation i København K er en del af hverdagen for os elektrikere. 

Nu om dage bliver det også mere almindeligt at anskaffe sig en elbil, og så skal du have en ladestander ved din ejendom. Interessen for smarte hjem er også stigende. Styring via app til en række forskellige funktioner i hjemmet i København K gør livet mere interessant og vi modtager daglige henvendelser selv om denne type el-installation.

Bor eller arbejder du i en ældre ejendom? Ofte er standarden på andres el-arbejde i København K ikke helt af den standard, vi ønsker i dag. En gennemgang af strømmen i hjemmet kan spare mange pæne skillinger i forbrug og selvfølgelig også gøre dit liv mere sikkert. Eller har du et fortov direkte uden for din ejendom? Så kan en elektriker i København K hjælpe dig med et loftvarmekabel. På den måde eliminerer du nemt risikoen for blonder om vinteren.

Vælg det rigtige elselskab til el-arbejde

Livet er fyldt med vejkryds, og hvis du ikke vil stoppe, er du nødt til at komme videre. At vælge det rigtige elselskab er et meget nemt valg, for her er vi! Når du vælger at hyre en elektriker København K til elinstallation, skal du investere i erfaring og kompetence, og vi har masser af begge dele. Du starter med at kontakte os og fortælle os, hvad du har brug for hjælp til. Inden for 48 timer har du et overskueligt tilbud fra os, og tilbuddet er naturligvis gratis for dig. Når du har taget imod tilbuddet, får du hurtig og professionel hjælp fra venligt personale. Og vi er ikke tilfredse, før du er tilfreds.

Velkommen til at kontakte vores elektriker København K i indre by!

Ny Elinstallation Elektriker København K og indre by komplette el-installationer af høj kvalitet til lav pris. Ring nu for akut elektriker eller El-installatør

Elinstallationer hos vores København K og indre by

Ny Elinstallation Elektriker og el-installatør København K og indre by ønsker at kunne dække alle behov af el-service elektriker København K og indre by. Her er en liste på hvad vi tilbyder i København K og indre by, se hvad du kan bestille af el-service hos os;

 • Montering af nyt el
 • Montering af DUKA ventilation
 • Ophængning af lampe eller flere lamper
 • Udskiftning af gammel el-tavle til ny
 • Byggestrøm hos vores elektriker København K og indre by
 • Industri elektriker København K og indre by
 • Montering af ekstra stikkontakt 
 

Udover almindelige el-service ydelser kan du også ringe til os 24 timer i døgnet, det mener vi er god service!

Akut døgnvagt elektriker København K og indre by

Akut elektriker København K og indre by med døgnvagt hvor vi fejlsøger på elinstallationer akut ved f.eks. strømsvigt eller andre problemer som at reparere et kabel, efter at det er blevet boret igennem af et uheld. Der kan være mange årsager til hvorfor du har brug for en døgnvagt elektriker København K og indre by, uanset hvorfor ring os og vi hjælper dig indenfor et time.

Hvad koster en akut døgnvagt elektriker?

Pris på akut udrykning varierer om de er i dagstimerne eller aftentimerne, vi har priser fra 2.800kr pr. udrykning i København. I stille perioder kan vi prismatche og være de billigste ring for tilbud.

 
Fejl og mangler efter et el-syn. Arbejdet var grundigt og effektivt. I det hele taget en rigtig god service. Den dygtige elektrikere skulle lave nogle udbedringer efter et el-syn. Han mødte op til tiden, var god til at forklare og organisere arbejdet. Opgaven vist sig at være i mindre omfang end forventet med hensyn til tid og materiale og fik en rabat på 3.000kr fra oprindeligt tilbud.
Betina
Tidligere kunde

Så hvad må jeg lave selv af elinstallation?

Dette er et almindelig spørgsmål til vores elektriker København K og indre by. Når de handler om arbejde med faste el-installationer så skal arbejdet udføres af en autoriseret el-installatør som vores elektriker København K og indre by. Her er en lille liste på ting som du selv må lave af el:

 1. Udskifte en defekt sikring
 2. Tilslutte køle eller fryserskab
 3. Nulstil en udløst automatisksikring
 4. Slå til HPFI-relæet, hvis de er slået fra
 5. Udskiftning af pærer og lampeholdere
 6. Udskiftning af eksisterende kontakter og stikkontakter i eksisterende installationer
 
Du kan også tage et kig på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside og få dig et overblik af hvad du må lave af el. 

Hvis du har brug for hjælp med en elinstallation kontakt vores elektriker København K og indre by i dag så hjælper vi dig! Vi kan også hjælpe akut, kontakt vores døgnvagt elektriker København K og indre by via telefon hvis det haster. 

Du kan også sende os en besked her

Ny Elinstallation Elektriker København K og indre by komplette el-installationer af høj kvalitet til lav pris. Ring nu for akut elektriker eller El-installatør
Ophængning af 4 lamper Jeg skulle have sat fire loftlamper op, og det blev gjort så effektivt og godt. Jeg blev inddraget i forhold til, hvor jeg ville have dem. Virkelig venlig, god og hurtig el-installatør!
Josefine
Tidligere kunde

Få et elektriker tilbud i Region hovedstaden af Ny Elinstallation El-installatør og elektriker København (Ring for akut døgnvagt elektriker)

Bliv en af vores over 3000 tilfredse kunder

Gennem at sende os info så accepterer du vores privaltivspolitik. 

Dele denne ydelser:
Picture of Ny Elinstallation Elektriker og El-installatør København

Ny Elinstallation Elektriker og El-installatør København

Vi glæder os til at høre fra dig og vi vil gerne vide mere om din opgave. For at give dig en fast pris udfyld vores formular. Ellers tager vi os gerne af opgaver på timepris!

Læs hvad vi tilbyder i din lokale bydel

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.