Elektriker Rødovre

Hvad kan man forvente af vores Elektriker Rødovre?

Som professionel elektriker i Rødovre vil vi evaluere dit projekt. Vi giver også tips til, hvordan du kan være mere miljøvenlig og reducere udgifterne til elregninger ved at opgradere til energieffektive løsninger. Du vil modtage vores estimat og en præcis oversigt over, hvad du kan forvente når du hyrer vores Elektriker Rødovre.

Ny Elinstallation Elektriker Rødovre tager ansvar for følgende:

• Tilrettelæggelse af evalueringer av elinstallationer
• Ledelse af alle aspekter af projektet inkl.. entreprise
• Samarbejde med designere og arkitekter ved behov
• Arbejde inden for din budget
• Ansættelse og tilsyn med underleverandører.

Desuden har vores Elektriker Rødovre de nødvendige sikkerhedsprocedurer på plads, såsom forsikring for både jer som ejere og arbejdere, så at alle er beskyttet, hvis der sker noget.

Installation af vedvarende energi til dit hjem 

Vores team anerkender en høj efterspørgsel efter vedvarende energi i Rødovre. Mange har investeret i miljøvenlige løsninger for at beskytte klimaændringer, reducere forurening, beskytte vores fælles og bevare vores planet for fremtidige generationer. I lyset af dette tager vi skridt til at øge rollen som miljømæssigt bæredygtige kilder ved at udnytte mulighederne fra solcelleindustrien. Hvis du ønsker at investere i  solpaneler på taget, kan du være sikker på, at vi bringer relevante kompetencer, underleverandører og dedikerede solcellefirmaer til området. Kontakt vores Elektriker Rødovre i dag. 

Afspil video om Ny Elinstallation Elektriker Rødovre tilbyder komplette el-installationer af høj kvalitet til lav pris. Ring nu for akut elektriker eller El-installatør Rødovre

Elektriker Rødovre til både det private og erhverv samt industri

Vi kan være behjælpelige med alt indenfor el og vi er kender for et leverer hurtig el-service. Hvis du har brug for en elektriker Rødovre akut så er vi der indenfor 1 time.

Mange af vores kunder er også glade for vores garanti, du får nemlig op til 5 års garanti på mange af vores ydelser i Rødovre. Ring til os og hør hvad din opgave dækker. 

Elinstallationer hos vores Elektriker Rødovre

Ny Elinstallation Elektriker Rødovre  ønsker at kunne dække alle behov af el-service elektriker Rødovre. Her er en liste på hvad vi tilbyder i Rødovre kommune, se hvad du kan bestille af el-service hos os;

 • Montering af nyt el
 • Montering af DUKA ventilation
 • Ophængning af lampe eller flere lamper
 • Udskiftning af gammel el-tavle til ny
 • Byggestrøm hos vores elektriker Amager
 • Industri elektriker Amager
 • Montering af ekstra stikkontakt 
 

Udover almindelige el-service ydelser kan du også ringe til os 24 timer i døgnet, det mener vi er god service!

Akut døgnvagt elektriker Rødovre

Akut elektriker Rødovre med døgnvagt hvor vi fejlsøger på elinstallationer akut ved f.eks. strømsvigt eller andre problemer som at reparere et kabel, efter at det er blevet boret igennem af et uheld. Der kan være mange årsager til hvorfor du har brug for en døgnvagt elektriker Rødovre, uanset hvorfor ring os og vi hjælper dig indenfor et time.

Hvad koster en akut døgnvagt elektriker?

Pris på akut udrykning varierer om de er i dagstimerne eller aftentimerne, vi har priser fra 2.800kr pr. udrykning i København. I stille perioder kan vi prismatche og være de billigste ring for tilbud.

 
Fejl og mangler efter et el-syn. Arbejdet var grundigt og effektivt. I det hele taget en rigtig god service. Den dygtige elektrikere skulle lave nogle udbedringer efter et el-syn. Han mødte op til tiden, var god til at forklare og organisere arbejdet. Opgaven vist sig at være i mindre omfang end forventet med hensyn til tid og materiale og fik en rabat på 3.000kr fra oprindeligt tilbud.
Betina
Tidligere kunde

Så hvad må jeg lave selv af elinstallation?

Dette er et almindelig spørgsmål til vores elektriker Rødovre. Når de handler om arbejde med faste el-installationer så skal arbejdet udføres af en autoriseret el-installatør som vores elektriker Rødovre. Her er en lille liste på ting som du selv må lave af el:

 1. Udskifte en defekt sikring
 2. Tilslutte køle eller fryserskab
 3. Nulstil en udløst automatisksikring
 4. Slå til HPFI-relæet, hvis de er slået fra
 5. Udskiftning af pærer og lampeholdere
 6. Udskiftning af eksisterende kontakter og stikkontakter i eksisterende installationer
 
Du kan også tage et kig på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside og få dig et overblik af hvad du må lave af el. 

Hvis du har brug for hjælp med en elinstallation kontakt vores elektriker Rødovre i dag så hjælper vi dig! Vi kan også hjælpe akut, kontakt vores døgnvagt elektriker Rødovre via telefon hvis det haster. 

Du kan også sende os en besked her

Søger du en elektriker Hvidovre? Læs mere her: Elektriker Hvidovre

Elektriker Rødovre | Akut el-installatør døgnvagt
Ophængning af 4 lamper Jeg skulle have sat fire loftlamper op, og det blev gjort så effektivt og godt. Jeg blev inddraget i forhold til, hvor jeg ville have dem. Virkelig venlig, god og hurtig el-installatør!
Josefine
Tidligere kunde

Elektricitet er en oplagt del af hverdagen, som du nok ikke tænker så meget over – indtil den holder op med at virke. Har du brug for hjælp til el-arbejde fra en elektriker i Rødovre, så er vi der, så du kan få gang i din hverdag igen. Og det er ikke kun i dit hjem; hvis du har problemer på arbejdet, kan vi trække os allerede, fordi vi arbejder med alle typer lokaler og virksomheder. Som elektrikere er vi vant til at håndtere både små og store kriser i Rødovre.

Dygtig elektriker Rødovre til el-arbejde i Rødovre kommune

Takket være vores brede kundekreds har vi lige så bred ekspertise og er optaget af, at du som kunde altid er tilfreds. Vi kender el-branchen og kan hurtigt være på stedet i Rødovre, når du mangler en elektriker. I akutarbejde arbejder vi også nord for byen som elektriker med Rødovre som base.

Men det er ikke kun i akutte situationer, at det er godt at have en kyndig elektriker. Vi tilbyder flere typer ydelser, hvor el-renovering og belysning er to efterspurgte områder. Mange gange kræver ældre bygninger og lokaler en ordentlig gennemgang af el for at være sikker og energieffektiv. Som elektrikere har vi hjulpet mange husejere og iværksættere i Rødovre med at udskifte gamle elledninger og imødekomme nutidens behov og krav. Moderne elektriske løsninger reducerer også risikoen for brand og er mere energieffektive og skånsomme for miljøet. Det er godt for både din ro i sindet og din pengepung.

At arbejde med el kræver viden og er ikke noget, man som lægmand skal. Så sørg altid for at hyre professionelle elektriker Rødovre. Vi har desuden stor erfaring med montering af forskellige typer belysning og kan give tips til flotte og energivenlige løsninger. Komfortabel belysning er mindst lige så vigtig som resten af ​​husets indretning og skaber et behageligt miljø både hjemme og på kontoret. Når du har brug for hjælp til el-installation eller til at finde det rigtige lys, er vi elektriker Rødovre, som virkelig kan belysning.

Elinstallation i Rødovre til den rigtige pris

Som elektriker Rødovre er vi meget opmærksomme på, at du ønsker, at din elinstallation skal være af høj kvalitet til en overkommelig pris. Vi er derfor omhyggelige med at komme med specificerede tilbud og kommer gerne ud og foretager et gratis besøg på stedet. På den måde sikrer vi, at prisen er rigtig fra start, så du undgår ubehagelige økonomiske overraskelser. Gode ​​relationer bygger på tillid, og vi ønsker, at du får en god kundeoplevelse fra start til slut.

Vi er også meget stolte af vores kyndige og veluddannede elektriker Rødovre, som altid er opdateret på det seneste i branchen. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med alt el-arbejde fra installation af ladestationer og loftsvarmekabler til vedligeholdelse, service, reparationer og mere hverdags el-installation i Rødovre. Lad os tage os af kraften, så du kan fokusere på det, der får din hverdag til at blomstre.

Få et elektriker tilbud i Region hovedstaden af Ny Elinstallation El-installatør og elektriker København (Ring for akut døgnvagt elektriker)

Bliv en af vores over 3000 tilfredse kunder

Gennem at sende os info så accepterer du vores privaltivspolitik. 

Dele denne ydelser:
Picture of Ny Elinstallation Elektriker og El-installatør København

Ny Elinstallation Elektriker og El-installatør København

Vi glæder os til at høre fra dig og vi vil gerne vide mere om din opgave. For at give dig en fast pris udfyld vores formular. Ellers tager vi os gerne af opgaver på timepris!

Læs hvad vi tilbyder i din lokale bydel

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.