Fugtstyret ventilator kører hele tiden – Ventilator montering

Fugtstyret ventilator kører hele tiden - Ventilator montering

Hvis du har en fugtstyret ventilator, som bliver ved med at køre og kører hele tiden så er der et par punkter, du skal overveje, før du antager, at ventilatoren er defekt, da de i de fleste tilfælde, når vi modtager opkald med formodede defekte fugtventilatorer, faktisk fungerer fint.

For det første vil en nyinstalleret fugtstyret ventilator normalt køre i gennemsnitlig en halv time, mens fugtsensoren akklimatiserer sig, dette er helt normalt, så lad venligst enheden stå, så den får tid til at falde til ro.

Hvor det er nødvendigt, som de er med mange fugtstyrede ventilatorer, kan du justere fugtsensorens følsomhed. For at gøre ventilatoren mindre følsom over for fugt, skal du justere sensoren mod det maksimale sætpunkt. Forvent ikke at se en øjeblikkelig reaktion efter justering af sensoren, og husk at lade den fugtstyrede ventilatoren stå i mindst en halv time for at akklimatisere sig. Se produktets monterings- og ledningsføringsinstruktioner for yderligere vejledning, og før du udfører nogen form for vedligeholdelse eller justeringer på din ventilator, bør du sikre dig, at du har isoleret den sikkert fra lysnettet.

Hvis du stadigvæk oplever problemer med din fugtstyrede ventilator, kontakt og for reparation eller montering af ny fugtstyret ventilator i dit badeværelse. 

Elektriker & Elinstallatør

Uanset om du har brug for hjælp af en autoriseret elektriker akut når du har problemer med strømmen, eller hvis de er tale om byggestrøm til nyt el, så er vi her for at hjælpe!

Få et gratis og uforpligtende
tilbud på el-installationer

Bliv en af vores over 3000 tilfredse kunder

Gennem at sende os info så accepterer du vores privaltivspolitik. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.