Elektriker Valby

Vi er en elektriker Valby med stor brancheerfaring og ekspertise. Vores kvalificerede elektriker Valby udfører opgaver i Valby for både private og boligejerforeninger, og vi gør vores bedste for, at kunderne er tilfredse med os. Vi holder hvad vi lover, giver gode tilbud og arbejder effektivt, så du i Valby trygt kan hyre en elektriker hos os, når du ønsker noget el-arbejde udført.

Din elektriker Valby

Hvad enten det drejer sig om et mindre arbejde, såsom at skifte strømstik eller trække ledninger til nye stikkontakter, eller et lidt større projekt, såsom at installere gulvvarme, så vil vi være den elektriker Valby, som du vælger til jobbet. Har du også et projekt i Sundbyberg, kan vores elektrikere udføre det. Vi passer på alle vores kunder, så de kommer tilbage til os, og vi er seriøse og professionelle.

I Valby finder du alsidige elektrikere hos os

Vi påtager os derfor alle former for opgaver. Vores kunder ønsker alt muligt lige fra LED-belysning både ude og inde til nye installationer i køkkener og badeværelser. Nye lamper trækker ikke så meget strøm, så de er billigere i længden. Rør til ny vaskemaskine, installation af sauna og meget mere er også almindelige jobs for vores elektrikere i Valby. Solceller er meget populære, og mange af de installationer, vi laver, er både for nemheds skyld og for at spare energi på længere sigt. Med solenergi får du så meget strøm, at du kan sælge den.

Nye maskiner har også meget bedre ydeevne, og selv for eksempel vaskemaskiner er meget energieffektive i dag. Derfor kan du med fordel bede vores elektrikere om at komme hjem til dig i Valby og installere nye produkter, der er væsentligt bedre designet og desuden mere bekvemme at bruge end de gamle.

Vis os din ønskeliste af el-installation

Du kan vælge først at få vores elektriker Valby til at gennemgå dit el-anlæg, tjekke hvilken stand det er i og hvilken kapacitet det har. Måske skal der ændres noget i kraftværket. Så kan du vælge alt mellem himmel og jord, som du synes virker både rart og energieffektivt. Måske er det havebelysningen du vil investere i, eller et topmoderne badeværelse med spotlight og jacuzzi, som vores dygtige elektrikere installerer i dit hus i Valby. Gulvvarme er et typisk eksempel på noget, der føles både hyggeligt og behageligt. Varmepumper giver også et behageligt klima i hjemmet.

Tænk over, hvad præcis du har brug for, hvad der øger ydeevnen i dit hjem. Vi kan hjælpe dig med det, du har allermest lyst til, og vi giver også gerne professionelle tips og forslag til, hvordan kablerne skal lægges bedst muligt, og hvilke muligheder der er i netop dit hus. Få en energirigtig bolig i Valby med hjælp fra vores elektrikere. Du er velkommen til at kontakte os for at få et tilbud.

Din autoriserede døgnvagt elektriker Valby og omegn.

Hos El-installation elektriker Valby har vi forsynet industri-, erhvervs- og privatkunder med entreprenørtjenester i snart 20 år. Vores team er stolte af at kunde tilbyde et bredt spektrum af elektriker ydelser i Valby. 

Skal du bruge nye elinstallationer eller en service elektriker Valby? Måske ombygger du din bolig for at tilføje en behagelig, veloplyst terrasse, så du bedre kan nyde de hyggelige sommernætter i Valby?

Om du søger en dygtig boligelektriker til at udføre en grundig inspektion og sikre, at dit elektriske system er fuldstændig sikkert? Enhver elektriker Valby til bolig og erhverv fra vores kompetente team kan udføre den el-service, du har brug for. Alle vores elektrikere er autoriseret, kontrolleret og forsikret, så du behøver aldrig at bekymre dig om problemer som ansvar eller sikkerhed.

Derudover overholder vi strengt de højeste branchestandarder, når du arbejder med os, kan du ha ro i sindet, vores elektriker Valby vil sørge for at fuldstændig opdatere og sikre dine el-installationer. Så snart du har brug for vores hjælp, kan du ringe til vores elektriker døgnvagt 72 19 22 22. 

Vi har stolt serviceret Valby og omegn i et årrække. Vores autoriserede og faglærte team af dygtige el-installatører og elektrikere nære dig er klar til at reagere på ethvert af dig behov af el-service som du kan have tillid til.  

Oprydning efter vandskade. Vi havde en vandskade i vores kælder, et rør var sprunget læk, så der skulle suges en del vand op, eftersom vi har brugt Nicolai for et par år siden faldt valget på ham, vi ringede og han var her indenfor en time.
Morten
Tidligere kunde
Din autoriserede døgnvagt elektriker Valby og omegn.

Akut problem med en el-installation? Ring vores døgnvagt elektriker Valby

Når du har brug for en autoriseret elektriker til vedligeholdelse eller akut fejlsøgning og reparationer i Valby så ring til vores vagt telefon. Vores dygtige el-installatør og elektriker Valby har udstyret til at fejlfinde og løse problemer i forbindelse med bolig-, erhvervs- og industrielt el-arbejde på stedet.

Almindelige årsager til at du får brugen af en akut elektriker kan være mange, nogle almindelige fejl er kortslutning i et stikkontakt, at det er blevet boret ind i et kabel, en akut vandskabe har opstået. Ved disse situationer er man sjælden i tvivl om man har brug for en akut elektriker Valby. Det er naturligvis nogle situationer som ikke er livstruende og kan vente i et par dage, eller til dagen efter, så at du kan spare på elektriker prisen. 

Vores elektriker Valby bedste tips et at ringe en professionel for at vurdere hvor meget det haster med at få problemet løst. For at beskytte dig, din familie og dit hjem. El som er ubalance kan nemlig være livstruende og farligt. Det er vigtigt at du tager det seriøst. 

El-service og ydelser som vores elektriker Valby tilbyder

Vi er stolte for at kunne tilbyde det meste af el og vi mener at ingen opgave er for stor eller for lille til os. Kontakt os får fast elektriker pris Valby og vi ser frem til at hjælpe dig. At få tilbud er altid gratis på mail og på telefon. Nogle gange kører vi også ud og kigger uden omkostning (gælder store opgaver). 

Vores el-service på Valby inkluderer bland andet disse ydelser

El-service og reparationer: Vi tilbyder en bred vifte af specialiserede el-services og reparationer af elinstallationer.

Akut døgnvagt elektriker Valby: Vi tilbyder akut reparationsservice 24/7, samt reparationer af ethvert ødelagt el-installation f.eks. et ødelagt HPFI relæ.

DUKA One montering: Vi monterer klimaanlæg og kan sørge for både boring af huller, købe ind enheden og montering.

Styresystemer: Vi kan hjælpe med alle maskiner, der kræver styresystemer i dit anlæg.

Lavspændingsopgaver: Vores elektriker Valby er uddannet til at installere, servicere, reparere og tilbyder serviceafteler til TV, telefon og dataanlæg.

Montering af belysning: Lad os opgradere belysningen i din bygning for at gøre den energieffektiv og hjælpe dig med at spare på dine månedlige udgivet til dit elnetselskab.

Låsesmed: I Valby samarbejder vi med en lokal låsesmed i Valby.

Byggestrøm: Lad vores dygtige el-installatør stå for etablering af byggestrøm ved dit næste byggeprojekt, inkl.. byggestrømtavle.

Installation af en eller flere stikkontakter: Vi har idag et større behov af flere stikkontakter og vores elektriker Valby monterer stikkontakter både indendørs og udendørs.

El-eftersyn: Den lovpligtige el-eftersyn tilbydes, du kan også få et el-tjek hos os.

Industri elektriker Valby: Hvis du står som ansvarlig for en industro, så er der meget tryghed i at have en fast lokal døgnvagt elektriker Valby tillknyttet, du kan trygt bruge os. 

En professionel elektriker Valby – Dig i fokus

Kundeservice vores topprioritet. Vi har leveret el-service i Valby i mage år og er en anerkendt lokal elektriker i Valby. Vi udfører altid arbejdet sikkert, effektivt og professionelt. Vi giver gerne et tilbud på din specifikke opgave og vi ser allarede frem til at hjælpe dig med dit behov af elektriker i Dragør. Send os en besked her for at få en pris på mail. Eller ring til os hvis du har behov af en akut døgnvagt elektriker i Valby. 

Vi er en del af Norh og har derfor over 650 tilfredse kunder i Region hovedstaden. Vi håber at du bliver en af vores næste glade kunder og vi ser frem til at hjælpe dig med et smil. Står du i en akut situation, så er vores mål at hjælpe dig ovenpå igen hurtigst muligt og så problemfrit som muligt, så at du kan komme videre med dit liv igen, uden bekymringer overfor el der driller! 

Kontakt vores elektriker Valby nu for den bedste el-service i din bydel!

Sat 5 lamper op. Hurtig aftale, første klasses udførelse, meget venlig og varm betjening, god rådgivning, finder løsninger selv hvor installationer er forvirrende, perfekt oprydning
Adriana
Tidligere kunde
El-installation Elektriker Valby tilbyder komplette el-installationer af høj kvalitet til lav pris. Ring nu for akut elektriker eller El-installatør Valby

Udføre el-installation selv eller bestille en elektriker Valby?

Uanset om din boligs el-system er forældet eller har uautoriserede el-installationer, vil overtrædelser af elektriske regler utvivlsomt efterlade din bolig og din familie udsat for risikoen for elektrisk stød og brand. Her er 3 overtrædelser af dansk lovgivning, som er almindelig hændelse af gør-det-selv-folk, hvis du overvejer at slev udføre et af følgende som vi beskriver her, eller selv står i en af nævnte situationer, kontakt vores elektriker Valby for at sikre, at ingen af dem bringer din bolig eller din familie i fare.

Forkerte jordforbindelser

Jordforbindelse er den vigtigste sikkerhedsfunktion i ethvert el-system. Den elektriker som har installeret dit elektriske system skal ha sørger for jordforbindelse. Du kan ikke bare installere lys, afbrydere og stikkontakter og håbe på at jordforbindelser bare er der. Der er to hovedformer af en jord, som vi skaber: Primær (knyttes til kobbervandrør) og sekundær (jordstangen uden for din måler). Det er dog ikke enden på det! Fra disse to punkter skal ALT det elektriske i dit hjem forbindes til disse jordkilder. Det er her, en gør-det-selv-folk ofte går galt i processen og ikke er udstyret til at teste for en jordkilde ved hver elektrisk enhed, de arbejder på.

Ulovlige splejsninger

En splejsning er en forbindelse mellem to eller flere ledninger og er ofte en af de almindeligste lovovertrædelse, vi ser hos vores elektriker Valby. Splejsningen skal være lavet korrekt og indeholde en metalforbindelsesboks med et metaldæksel. Du kan ikke lave en åben splejsning overalt, inklusive i fri luft, bag vægge eller på lofter. En splejsning skal også kvalitet sikres af en autoriseret el-installatør. Det er et lovkrav.

Den forkerte strømafbryder

Vos elektriker Valby anbefaler ikke gør-det-selv-folk at udføre en udskiftning afbryder eller stikkontakt. Uanset hvad ser vores el-installatør og autoriserede elektriker Valby det stadig meget, og ikke mange får det lavet korrekt. Der er to hoved komponenter at forstå: #1 Du kan ikke blande og matche mærke og producenter. Så hvis du er modig nok til at gøre dette på egen hånd, så sørg for at få samme mærke og model af afbrydere. #2 Sørg for, at du køber CE-mærkede produkter. Kvalitet er en ekstremt vigtigt faktor både når det handler om el-sikkerhed og holdbarhed.

Så hvad må jeg lave selv af elinstallation?

  1. Udskifte en defekt sikring
  2. Tilslutte køle eller fryserskab
  3. Nulstil en udløst automatisksikring
  4. Slå til HPFI-relæet, hvis de er slået fra
  5. Udskiftning af pærer og lampeholdere
  6. Udskiftning af eksisterende kontakter og stikkontakter i eksisterende installationer
 

Hvis du har brug for hjælp med en elinstallation kontakt vores elektriker Valby i dag så hjælper vi dig! Vi kan også hjælpe akut, kontakt vores døgnvagt elektriker Valby via telefon hvis det haster. 

Udskiftet eltavle. En gammel eltavle skulle udskiftes og der skulle nedgraves et kabel til jord. Deres elektriker var let at få fat i, kommunikerede klart så alle kunne forstå det, kom til tiden og udførte et godt stykke arbejde. De svarede glædeligt på alle vores halvdumme spørgsmål og var uddybende i deres svar. Vi vil helt klart bruge dem igen!
Monica
Tidligere kunde
HPFI-relæ

Tilbuddet er kun gældende i København. Der tages udgangspunkt i at der i forvejen sidder et gammelt relæ og at det er ligetil. Der tages udgangspunkt i at den eksisterende tavleinstallation er lovlig, så vi kan udskifte på lovlig vis.

Produkt varenummer: 5

Produkt Brand: Schneider

Produkt valuta: kr

Produkt pris: 1.300

Produkt på lager: InStock

Redaktørens bedømmelse:
5

Få et elektriker tilbud i Region hovedstaden af Ny Elinstallation El-installatør og elektriker København (Ring for akut døgnvagt elektriker)

Bliv en af vores over 3000 tilfredse kunder

Gennem at sende os info så accepterer du vores privaltivspolitik. 

Dele denne ydelser:
Picture of Ny Elinstallation Elektriker og El-installatør København

Ny Elinstallation Elektriker og El-installatør København

Vi glæder os til at høre fra dig og vi vil gerne vide mere om din opgave. For at give dig en fast pris udfyld vores formular. Ellers tager vi os gerne af opgaver på timepris!

Læs hvad vi tilbyder i din lokale bydel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.