Elektriker København

Ny Elinstallation Elektriker København, kender København og omegn. Vores stærke lokale tilstedeværelse og tekniske viden inden for installation af el, lys, data og erhverv, gør, at vi kan tilbyde nybyggeri, renoveringer, el-service og vedligeholdelse til både private, bygherrer og virksomheder.

Med udgangspunkt i vores kunders krav og behov tilbyder vi tekniske systemer og løsninger, der følger gældende regler til en konkurrencedygtig pris i hele København.

Samarbejde i fokus

Vores teknikere og elektrikere i København arbejder tæt sammen med forskellige arkitekter. Vi udnytter håndværket aktivt og kommer hurtigt med optimale løsninger og vi har stor erfaring med at samarbejde med forskellige faggrupper indenfor håndværk. 

Ny Elinstallation elektriker København viden inden for el og belysning gør, at vi kan tilbyde elinstallationer til nybyggeri, renoveringer til både private, bygherrer og virksomheder.

Vi udfører blandt andet installation af et-rums varmegenvinding, ventilation, komplette elinstallationer, service og vedligeholdelse af offentlige anlæg og industrier.

Vi har også el døgnvagt og når vi ikke har vagten, så samarbejder vi med Elektriker Akut, så at du kan få den el-service som du er fortjent. 

Elektriker København døgnvagt og akut elektriker - Vi leverer hurtig og effektiv el-service i hele København, kun erfarne elektrikere.

Ydelser hos vores elektriker København

Vi er en etableret virksomhed inden for elinstallationer med kapacitet til de mest omfattende el-entrepriser.
Vores tekniske viden inden for el og belysning gør, at vi kan tilbyde elinstallationer til nybyggeri, renoveringer til både private, bygherrer og virksomheder.

Alt efter ønsker og behov tilbyder vores elektriker i København tekniske systemer og løsninger, der følger gældende regler til en konkurrencedygtig pris.

Vi yder el-service til alle typer af elinstallationer. Vi servicerer virksomheder, ejendomme og private. Nye elinstallationer og udvidelse af serverhaller, kontormiljøer og selvfølgelig private. Vores elektriker København udfører små og store opgaver for både private og virksomheder.

Hurtigt på plads i København, strømmen havde gået i huset og jeg ringede til Ny Elinstallation, deres elektriker København, løse problemet effektivt og alt har været i orden siden.
Karsten

I denne video kan du f et billede af hvordan de er at arbejde med el-service og elinstallation. 

Sådan arbejder vores elektriker København

Vi er et erfaret el-firma som vægter kvalitet og tilfredse kunder. Arbejdet med el udføres altid i overensstemmelse med: Kundens anvisninger, Produktets anvisninger, samt gældende bestemmelser og Danske Standarder. Alle vores montører er løbende uddannet i el sikkerhed og nye teknologier/produkter.

Inden arbejdet påbegyndes, skal der udføres en risikoanalyse. Under og efter udført arbejde skal der udføres egenkontrol. Ved installation eller udskiftning af et kraftværk udføres målinger og kontroller i henhold til protokol. Vi går op i et godt arbejdsmiljø og anvendelse af stiger og arbejdsstandere sker i overensstemmelse med pågældende lovgivning. 

Materialer

Vores elektriker København bruger kun materialer/produkter af god kvalitet, der holder længe! Vi vil bestræbe os på at bruge materialer med så lidt miljøbelastning som muligt. Miljøvaredeklarationer på brugte materialer er tilgængelige på forespørgsel. Halogenfrit kabel kan bruges, hvis du ønsker det. Vi bruger ingen stærke kemikalier. Vi køber så vidt muligt kun økologiske/lokalt producerede råvarer til frokoststuen.

Affald

Bruge ledninger afleveres i til genbrug. Papir, pap, beslag, elektronik mm. efterlades på den anviste station på affaldsanlægget.

Affaldshåndtering skal prioriteres i følgende rækkefølge:

  1. Eliminering af fremkomst
  2. Genbrug
  3. Energigenvinding
  4. Depositum

Servicevogn med i prisen ved bestilling af elektriker København

Vores køretøjer opgraderes løbende, så de er så miljøvenlige som muligt, når du bestiller en elektriker i København hos os, så er også servicevogn med i prisen. Vores priser er gennemskuelige og du kan altid spørge os om pris på elektriker København, både via telefon og mail. kontakt os her for elektriker tilbud

Jeg skulle bruge en elektriker til lampeopsætning, kontaktede Ny Elinstallation i København og fik tid indenfor en uge. Elektrikeren var frisk og alt gik som smurt.
Josefine
HPFI-relæ

Montering af HPFI relæ af elektriker København, til eksisterende kunder.

Produkt varenummer: 5

Produkt Brand: Schneider

Produkt valuta: kr

Produkt pris: 1.300

Produkt på lager: InStock

Redaktørens bedømmelse:
5

Få et elektriker tilbud i Region hovedstaden af Ny Elinstallation El-installatør og elektriker København (Ring for akut døgnvagt elektriker)

Bliv en af vores over 3000 tilfredse kunder

Gennem at sende os info så accepterer du vores privaltivspolitik. 

Dele denne ydelser:
Picture of Ny Elinstallation Elektriker og El-installatør København

Ny Elinstallation Elektriker og El-installatør København

Vi glæder os til at høre fra dig og vi vil gerne vide mere om din opgave. For at give dig en fast pris udfyld vores formular. Ellers tager vi os gerne af opgaver på timepris!

Læs hvad vi tilbyder i din lokale bydel

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.