Elektriker Lyngby

Vores virksomhed består af erfarne, hurtige og serviceorienterede elektriker Lyngby med døgnvagt akut. Vi fortæller dig, hvilken uddannelse vores team har, og hvad der skal til for at arbejde for os under den næste overskrift.

Elektriker Lyngby nær dig – med akut døgnvagt el

Vores Elektriker Lyngby står for service af høj kvalitet og er glade, hvis du vælger os som din elektriker Lyngby. I nærområdet udfører vores elektrikere arbejdet i Lyngby. Vores lange brancheerfaring indenfor elinstallation og store kundebase er et bevis på vores viden og vilje til at levere førsteklasses resultater.

Hver mission spiller en rolle. Hver kunde også. Respekt, følsomhed og højest mulige kompetenceniveau – det får du, hvis du ansætter os som elektriker i Lyngby.

Vores prisfastsættelse er baseret på opgavens størrelse og sværhedsgrad. Har du svært ved at komme forbi til et møde og har det endnu sværere ved et hjemmebesøg, kan du blot beskrive din sag i vores spørgeskema og sende billeder. Vi forsøger at udarbejde et digitalt tilbud til dig. Ved større opgaver foretrækker vi at kunne aflægge et besøg inden en foreløbig udgift lægges sammen.

Mange af erhvervskunderne vælger at tegne et abonnement, der inkluderer vedligeholdelse af el-anlæg, da abonnementet oftest bliver aktuelt efter vi har udført en el-installation. Privatkunder betaler helst, når og hvis der opstår et problem. Vi ved, at prisen er vigtig for dig, så vi sørger for at skræddersy vores ydelser, så de passer til dine behov uden skjulte omkostninger.

Vores Elektrikere i Lyngby er højt uddannede

Alle vores elektrikere, der arbejder i Lyngby, har enten uddannet sig i gymnasiet eller har afsluttet en erhvervsuddannelse senere i livet.

Vores gymnasieuddannede elektrikere i Lyngby har gennemgået en læretid på mindst 1 år. Gennem et fast job i et elselskab har de opnået den nødvendige kompetence til at søge om certifikat hos Elbranchens centrale faglige udvalg. Først da har de chancen for at få et job hos os.

Vores team består med andre ord af kvalificerede og autoriserede fagfolk. At arbejde med el kan være farligt, hvilket også er årsagen til, at der kræves både uddannelse og praktik for at kunne arbejde som elektriker i Lyngby.

Fagområder – El-installation hos vores elektriker Lyngby

Vi arbejder med forskellige former for el-arbejde og for forskellige kundegrupper, herunder industrier, private og virksomheder, da vi har haft fokus på at arbejde med el-installation i Lyngby og omegn.

Som elektriker i Lyngby dækker vi serviceområder indenfor belysning, el-renovering, smarte løsninger til hjemmet, lade standere og loftvarmekabler.

Vi tilbyder el-installation i Lyngby af de fleste anlæg og supplerer den service med årlig vedligeholdelse. Vi tilbyder naturligvis også el-installation af lysanlæg til forskellige ejendomstyper i Lyngbye. Et serviceområde, der bliver stadig mere populært, er installation af gulv- og loftvarme. Vi har udført en del el-arbejder med varmeinstallation til både større anlæg og mindre huse i Lyngby.

Mangler du en elektriker, der udfører el-arbejde i Lyngby? Hvilken service er det til? Ring til vores elektriker Lyngby og fortæl os.

Elektriker Lyngby til privat og erhverv akut

Ny Elinstallation Elektriker Lyngby, er ikke den typiske el-installatør som blot ønsker at få dagene til at gå for at efterfølgende holde fri. Vi er en meget engageret elektriker på Lyngby som går op i vores arbejde og det vi udfører af el-ydelser hvert eneste minut. Som et lokal familieejet og drevet elektriker firma Lyngby, stræber vi efter en positiv kundeoplevelse, dette fordi at vores kunde også er vores naboer, familie og venner.

Kontakt Ny Elinstallation Elektriker Lyngby for en første konsultation med en autoriseret el-installatør og Elektriker Lyngby og kom med på en rejse hvor dit behov er i centrum, forvent elinstallation af højeste kvalitet som udføresmed det højeste niveau af omhu, sikkerhed og effektivitet. Vi behandler vores kunder, som vi ville behandle vores egen familie, og vores elektriker Lyngby arbejdsgang afspejler det.

Derfor er vi et rigtigt godt valg af el-installatør og elektriker Lyngby

–  Vores elektriker på Lyngby har fokus på sikkerhed, effektivitet og kvalitet.
– Serviceaftaler er individualiserede for hver kunde.
– Vi køber kun materialer af højeste kvalitet fra pålidelige leverandører.

Nicolai som startede Norh og Ny Elinstallation Elektriker Lyngby har altid haft en stærk servicegen. Hans forældre lærde ham værdien af uselvisk ydelser lige fra begyndelsen. Han fik gode, ærlige lektioner i livet fra alle vinkler under sin opvækst, gennem skolen og især gennem spejdere, det er denne historie som spejler vores måde at drive vores elektriker firma på. 

Hos Ny Elinstallation Elektriker Lyngby ønsker vi naturligvis at hjælpe folk. Værdien af at hjælpe andre uden forventning om noget til gengæld er meget vigtig for for vores el- forretning. Vores elektriker Lyngby og el-installatørs fundament er forankret i at hjælpe andre. Vores kultur med at gøre en god tur hver dag viser sig i den måde, vi behandler vores kunder og deres hjem. Vi ser os derfor som et rigtigt god valg af elektriker til dig som søger efter en elektriker Lyngby.

Elinstallationer hos vores Elektriker Lyngby

Ny Elinstallation Elektriker Lyngby ønsker at kunne dække alle behov af el-service elektriker Lyngby. Her forklarer vi lidt kort om vores ydelser som du kan bestille hos os. Vi er ekstra glade for vores akut elektriker Lyngby med døgnvagt som er åben 24 timer om døgnet.

Montering af nyt el

Nyt el hvor vi fjerner alle gamle el-installationer og erstatter dem med nye kabler og ny el-tavle hvor du kan være sikker at dit nye el dækker dit behov i mange år fremover. 

Hvad koster nyt el?

Nyt el koster ca. 500kr per kvadratmeter udført af vores el-installatør og elektriker Lyngby. Tilbud på nyt el kan du få via vores hjemmeside.

Montering af DUKA ventilation

DUKA ventilation anbefales til både kældere og i enkelte værelser hvor de er meget fugt, samt i badeværelse. Lad vores autoriserede elektriker Lyngby montere DUKA professionelt inklusive diamantboring. 

Hvad koster montering af DUKA ventilation?

Med boring og installation af vores el-installatør og elektriker Lyngby efter håndværkerfradrag pris fra 7.900kr, monteret i Lyngby.

Ophængning af lampe eller flere lamper

Hvis du selv aldrig har ophængt en lampe så anbefaler vi at tage hjælp af en elektriker i Lyngby, hvis du bor i København. Det kan nemlig være besværligt at ophænge en lampe selv, både på grund af højden samt selve monteringen. Vores el-installatør ophænger din lampe til fast lav pris.

Hvad koster ophængning af lampe hos elektriker?

Vi fakturerer timepris og opstart gebyr på ophængning af lampe. pris fra. 1.800kr eksklusive moms. for at give fast pris har vi brug for at vide hvad der er for lampe vi skal montere. 

Udskiftning af gammel el-tavle til ny

Hvis du har en gammel el-tavle som på billedet nederst så er der tid til at opgradere din el-tavle. Vores elektriker Lyngby kan opgradere din el-tavle på en og samme dag.

Hvad koster det at udskifte gammel el-tavle til ny?

Pris på udskiftning af el-tavle ligger et sted mellem 9.000-18.000kr hvad det vil koste i dit tilfælde afhænger flere forskellige faktorer. Kontakt vores elektriker Lyngby for fast pris!

Elektriker Lyngby -Akut el-installatør døgnvagt

Byggestrøm hos vores elektriker Lyngby

Vi kan også være behjælpelige med nyt el og byggestrøm. Dvs. vi opsætter vores byggestrømtavle som i er velkommen til at leje i hele byggeprocessen. 

Hvad koste byggestrøm og leje af byggestrømtavle?

Etablering af byggestrøm koster fra. 5000kr og leje af byggestrømtavle koster et sted mellem 100 og 350kr /pr døgn alt efter hvor mange ampere og om de er plads til elmåler.

Industri elektriker Lyngby

Står du som ansvarlig for en industri så er der meget tryghed i at have en fast autoriseret elektriker Lyngby tilknyttet hvis du bor i Lyngby. Døgnvagt elektriker og el-installatør Lyngby er også et must, så at du kan ringe når problemerne opstår og få hjælp med det samme!

Hvad koster en industri elektriker?

Hvis du opretter et serviceaftale med os, så vil prisen være lavere en den normale elektriker timepris på 640kr eksklusive moms. Kontakt os for et godt tilbud på industri elektriker og el-installatør Lyngby.

Montering af ekstra stikkontakt 

Vi monterer ekstra stikkontakter både udendørs og indendørs i hele Lyngby. Nye vaner skaber et større behov af stikkontakter, det forstår vi. Kontakt og for at bestille et ekstra stikkontakt eller rådgivning.

Hvad koster montering af ekstra stikkontakt?

Du kan få monteret en standard ekstra stikkontakt pris fra 1.800kr hos vores autoriserede el-installatør og elektriker Lyngby. 

Akut døgnvagt elektriker Lyngby

Akut elektriker Lyngby med døgnvagt hvor vi fejlsøger på elinstallationer akut ved f.eks. strømsvigt eller andre problemer som at reparere et kabel, efter at kablet er blevet overgravet. Der er mange årsager til hvorfor du har brug for en døgnvagt elektriker Lyngby, uanset hvorfor ring os o

g vi hjælper dig indenfor et time.

Hvad koster en akut døgnvagt elektriker?

Pris på akut udrykning varierer om de er i dagstimerne eller aftentimerne, vi har priser fra 2.800kr pr. udrykning i København. I stille perioder kan vi prismatche og være de billigste ring for tilbud.

Fejl og mangler efter et el-syn. Arbejdet var grundigt og effektivt. I det hele taget en rigtig god service. Den dygtige elektrikere skulle lave nogle udbedringer efter et el-syn. Han mødte op til tiden, var god til at forklare og organisere arbejdet. Opgaven vist sig at være i mindre omfang end forventet med hensyn til tid og materiale og fik en rabat på 3.000kr fra oprindeligt tilbud.
Betina
Tidligere kunde
Elektriker Lyngby hjælper

Udføre el-installationer selv eller hyre en lokal elektriker Lyngby?

Uanset om din boligs el-system er forældet eller har uautoriserede el-installationer, vil overtrædelser af elektriske regler utvivlsomt efterlade din bolig og din familie udsat for risikoen for elektrisk stød og brand. Her er 3 overtrædelser af dansk lovgivning, som er almindelig hændelse af gør-det-selv-folk, hvis du overvejer at slev udføre et af følgende som vi beskriver her, eller selv står i en af nævnte situationer, kontakt vores elektriker Lyngby for at sikre, at ingen af dem bringer din bolig eller din familie i fare.

Forkerte jordforbindelser

Jordforbindelse er den vigtigste sikkerhedsfunktion i ethvert el-system. Den elektriker som har installeret dit elektriske system skal ha sørger for jordforbindelse. Du kan ikke bare installere lys, afbrydere og stikkontakter og håbe på at jordforbindelser bare er der. Der er to hovedformer af en jord, som vi skaber: Primær (knyttes til kobbervandrør) og sekundær (jordstangen uden for din måler). Det er dog ikke enden på det! Fra disse to punkter skal ALT det elektriske i dit hjem forbindes til disse jordkilder. Det er her, en gør-det-selv-folk ofte går galt i processen og ikke er udstyret til at teste for en jordkilde ved hver elektrisk enhed, de arbejder på.

Ulovlige splejsninger

En splejsning er en forbindelse mellem to eller flere ledninger og er ofte en af de almindeligste lovovertrædelse, vi ser hos vores elektriker Lyngby. Splejsningen skal være lavet korrekt og indeholde en metalforbindelsesboks med et metaldæksel. Du kan ikke lave en åben splejsning overalt, inklusive i fri luft, bag vægge eller på lofter. En splejsning skal også kvalitet sikres af en autoriseret el-installatør. Det er et lovkrav.

Den forkerte strømafbryder

Vos elektriker Lyngby anbefaler ikke gør-det-selv-folk at udføre en udskiftning afbryder eller stikkontakt. Uanset hvad ser vores el-installatør og autoriserede elektriker Lyngby det stadig meget, og ikke mange får det lavet korrekt. Der er to hoved komponenter at forstå: #1 Du kan ikke blande og matche mærke og producenter. Så hvis du er modig nok til at gøre dette på egen hånd, så sørg for at få samme mærke og model af afbrydere. #2 Sørg for, at du køber CE-mærkede produkter. Kvalitet er en ekstremt vigtigt faktor både når det handler om el-sikkerhed og holdbarhed.

 

Så hvad må jeg lave selv af elinstallation?

 1. Udskifte en defekt sikring
 2. Tilslutte køle eller fryserskab
 3. Nulstil en udløst automatisksikring
 4. Slå til HPFI-relæet, hvis de er slået fra
 5. Udskiftning af pærer og lampeholdere
 6. Udskiftning af eksisterende kontakter og stikkontakter i eksisterende installationer
 

Hvis du har brug for hjælp med en elinstallation kontakt vores elektriker Lyngby i dag så hjælper vi dig! Vi kan også hjælpe akut, kontakt vores døgnvagt elektriker Lyngby via telefon hvis det haster. 

Ophængning af 4 lamper Jeg skulle have sat fire loftlamper op, og det blev gjort så effektivt og godt. Jeg blev inddraget i forhold til, hvor jeg ville have dem. Virkelig venlig, god og hurtig el-installatør!
Josefine
Tidligere kunde
HPFI-relæ

Tilbuddet er kun gældende i København. Der tages udgangspunkt i at der i forvejen sidder et gammelt relæ og at det er ligetil. Der tages udgangspunkt i at den eksisterende tavleinstallation er lovlig, så vi kan udskifte på lovlig vis.

Produkt varenummer: 5

Produkt Brand: Schneider

Produkt valuta: kr

Produkt pris: 1.300

Produkt på lager: InStock

Redaktørens bedømmelse:
5

Få et elektriker tilbud i Region hovedstaden af Ny Elinstallation El-installatør og elektriker København (Ring for akut døgnvagt elektriker)

Bliv en af vores over 3000 tilfredse kunder

Gennem at sende os info så accepterer du vores privaltivspolitik. 

Dele denne ydelser:
Picture of Ny Elinstallation Elektriker og El-installatør København

Ny Elinstallation Elektriker og El-installatør København

Vi glæder os til at høre fra dig og vi vil gerne vide mere om din opgave. For at give dig en fast pris udfyld vores formular. Ellers tager vi os gerne af opgaver på timepris!

Læs hvad vi tilbyder i din lokale bydel

2 reaktioner

 1. Hej Ny Elinstallation

  Monterer jeres elektriker Lyngby Duka One? Jeg har brug for at få to monteret i min kælder.

  Venligst Anne

  1. Hej Anne!
   Ja da montering af Duka One er en populær ydelser, hvis du har hurtig brug for hjælp kan du læse på vores partneres side om Duka Ventilation montering her.

   Du er også velkommen til at sende os en mail eller skrive i vores formular her på siden, så bliver du kontaktet mht. montering af Duka One til din kældere.

   Vh. Mikkel Elektriker Lyngby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.