Elektriker Hellerup

Søger du en elektriker Hellerup? At udskifte en stikkontakt eller installere en lampe på badeværelset føles måske ikke specielt kompliceret, og derfor noget, der tiltrækker dig til at tage dig af på egen hånd? Vores elektriker Hellerup forstår, det er ret almindeligt. Men faktum er, at selv de mindste elinstallationer og tilsyneladende ukompliceret el-arbejde kan gå meget galt og føre til en masse ubehagelige uheld, hvis de ikke bliver udført ordentligt. Derfor er der krav om at lade en autoriseret elektriker stå for arbejdet – og så står vi i Hellerup til din tjeneste.

Professionel og kompetent elektriker i Hellerup

Vi er en autoriseret elektriker Hellerup med lang erfaring og en brancheekspertise, der er noget ud over det sædvanlige. Med base i Hellerup har vores elektrikere desuden et perfekt udgangspunkt for at kunne hjælpe med alle former for el-installation og andet el-arbejde i de sydlige bydele, samt inde i tolden og i norden.

Lad os stå til rådighed inden for el-arbejde

El-relateret arbejde kan omfatte alt fra el-installation af ny belysning eller nye vægstikkontakter, til gulvvarme i det nye badeværelse eller omlægning af el i en ældre ejendom i Hellerup. Alt relateret til el simpelthen. Vi har altid haft som mål at være en så alsidig virksomhed som muligt, med tilstrækkeligt erfarne elektrikere og tilstrækkelig kapacitet til at udføre alle former for el-arbejde i Hellerup og resten af ​​København. Du kan kontakte os, uanset om det er et stort og omfattende projekt – som for eksempel en komplet ledningsføring i en ny bygning – eller en mindre el-installation i Hellerup, der ikke tager mere end en time eller to. Vi påtager os naturligvis også opgaver på vegne af private samt virksomheder, ejerforeninger og andre organisationer. Stockholms – eller måske Sveriges – bedste og mest fleksible elektriker finder du altid i Hellerup. Vi udfører også projekter på den anden side af byen, hvor vi starter fra Hellerup med vores elektrikere.

Fokus på sikkerhed under elektrisk installation i Hellerup

Godt el-arbejde i Hellerup stiller høje krav til sikkerhed, funktion og æstetik. Når du hyrer vores virksomhed i Hellerup, kan du altid føle dig sikker på, at vores elektrikere ikke kun udfører alt arbejde efter de højeste branchestandarder, men også gør det så pænt og ryddeligt som muligt. Vores elektrikere i Hellerup har alle passende uddannelse, mange års erfaring og banebrydende ekspertise erhvervet gennem el-arbejde for et meget stort antal tilfredse kunder. Og netop det med kundetilfredshed er selvfølgelig noget, vi vægter højt. Vores virksomhed i Hellerup ønsker ikke kun at leve op til dine forventninger, men overgå dem – så vi kan fortsætte med at arbejde med succes som elektriker i mange år fremover.

Bor du i Hellerup eller andre steder i København og søger du en professionel elektriker til elinstallation, er du altid hjertelig velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder prisbillige ydelser skræddersyet til dine ønsker og behov, alt efter naturligvis professionelle standarder. Kontakt os i dag, så kan vi fortælle dig mere!

Elektriker Hellerup strøm

Ny Elinstallation Elektriker Hellerup, er ikke den typiske el-installatør som blot ønsker at få dagene til at gå for at efterfølgende holde fri. Vi er en meget engageret elektriker på Hellerup som går op i vores arbejde og det vi udfører af el-ydelser hvert eneste minut. Som et lokal familieejet og drevet elektriker firma Hellerup, stræber vi efter en positiv kundeoplevelse, dette fordi at vores kunde også er vores naboer, familie og venner.

Kontakt Ny Elinstallation Elektriker Hellerup for en første konsultation med en autoriseret el-installatør og Elektriker Hellerup og kom med på en rejse hvor dit behov er i centrum, forvent elinstallation af højeste kvalitet som udføresmed det højeste niveau af omhu, sikkerhed og effektivitet. Vi behandler vores kunder, som vi ville behandle vores egen familie, og vores elektriker Hellerup arbejdsgang afspejler det.

Derfor er vi et rigtigt godt valg af el-installatør og elektriker Hellerup

–  Vores elektriker på Hellerup har fokus på sikkerhed, effektivitet og kvalitet.
– Serviceaftaler er individualiserede for hver kunde.
– Vi køber kun materialer af højeste kvalitet fra pålidelige leverandører.

Nicolai som startede Norh og Ny Elinstallation Elektriker Hellerup har altid haft en stærk servicegen. Hans forældre lærde ham værdien af uselvisk ydelser lige fra begyndelsen. Han fik gode, ærlige lektioner i livet fra alle vinkler under sin opvækst, gennem skolen og især gennem spejdere, det er denne historie som spejler vores måde at drive vores elektriker firma på. 

Hos Ny Elinstallation Elektriker Hellerup ønsker vi naturligvis at hjælpe folk. Værdien af at hjælpe andre uden forventning om noget til gengæld er meget vigtig for for vores el- forretning. Vores elektriker Hellerup og el-installatørs fundament er forankret i at hjælpe andre. Vores kultur med at gøre en god tur hver dag viser sig i den måde, vi behandler vores kunder og deres hjem. Vi ser os derfor som et rigtigt god valg af elektriker til dig som søger efter en elektriker Hellerup.

Elinstallationer hos vores Elektriker Hellerup

Ny Elinstallation Elektriker Hellerup ønsker at kunne dække alle behov af el-service elektriker Hellerup. Her forklarer vi lidt kort om vores ydelser som du kan bestille hos os. Vi er ekstra glade for vores akut elektriker Hellerup med døgnvagt som er åben 24 timer om døgnet.

Montering af nyt el

Nyt el hvor vi fjerner alle gamle el-installationer og erstatter dem med nye kabler og ny el-tavle hvor du kan være sikker at dit nye el dækker dit behov i mange år fremover. 

Hvad koster nyt el?

Nyt el koster ca. 500kr per kvadratmeter udført af vores el-installatør og elektriker Hellerup. Tilbud på nyt el kan du få via vores hjemmeside.

Montering af DUKA ventilation

DUKA ventilation anbefales til både kældere og i enkelte værelser hvor de er meget fugt, samt i badeværelse. Lad vores autoriserede elektriker Hellerup montere DUKA professionelt inklusive diamantboring. 

Hvad koster montering af DUKA ventilation?

Med boring og installation af vores el-installatør og elektriker Hellerup efter håndværkerfradrag pris fra 7.900kr, monteret i Hellerup.

Ophængning af lampe eller flere lamper

Hvis du selv aldrig har ophængt en lampe så anbefaler vi at tage hjælp af en elektriker i Hellerup, hvis du bor i København. Det kan nemlig være besværligt at ophænge en lampe selv, både på grund af højden samt selve monteringen. Vores el-installatør ophænger din lampe til fast lav pris.

Hvad koster ophængning af lampe hos elektriker?

Vi fakturerer timepris og opstart gebyr på ophængning af lampe. pris fra. 1.800kr eksklusive moms. for at give fast pris har vi brug for at vide hvad der er for lampe vi skal montere. 

Udskiftning af gammel el-tavle til ny

Hvis du har en gammel el-tavle som på billedet nederst så er der tid til at opgradere din el-tavle. Vores elektriker Hellerup kan opgradere din el-tavle på en og samme dag.

Hvad koster det at udskifte gammel el-tavle til ny?

Pris på udskiftning af el-tavle ligger et sted mellem 9.000-18.000kr hvad det vil koste i dit tilfælde afhænger flere forskellige faktorer. Kontakt vores elektriker Hellerup for fast pris!

Ny Elinstallation Elektriker Hellerup tilbyder komplette el-installationer af høj kvalitet til lav pris. Ring nu for akut elektriker eller El-installatør Hellerup

Byggestrøm hos vores elektriker Hellerup

Vi kan også være behjælpelige med nyt el og byggestrøm. Dvs. vi opsætter vores byggestrømtavle som i er velkommen til at leje i hele byggeprocessen. 

Hvad koste byggestrøm og leje af byggestrømtavle?

Etablering af byggestrøm koster fra. 5000kr og leje af byggestrømtavle koster et sted mellem 100 og 350kr /pr døgn alt efter hvor mange ampere og om de er plads til elmåler.

Industri elektriker Hellerup

Står du som ansvarlig for en industri så er der meget tryghed i at have en fast autoriseret elektriker Hellerup tilknyttet hvis du bor i Hellerup. Døgnvagt elektriker og el-installatør Hellerup er også et must, så at du kan ringe når problemerne opstår og få hjælp med det samme!

Hvad koster en industri elektriker?

Hvis du opretter et serviceaftale med os, så vil prisen være lavere en den normale elektriker timepris på 640kr eksklusive moms. Kontakt os for et godt tilbud på industri elektriker og el-installatør Hellerup.

Montering af ekstra stikkontakt 

Vi monterer ekstra stikkontakter både udendørs og indendørs i hele Hellerup. Nye vaner skaber et større behov af stikkontakter, det forstår vi. Kontakt og for at bestille et ekstra stikkontakt eller rådgivning.

Hvad koster montering af ekstra stikkontakt?

Du kan få monteret en standard ekstra stikkontakt pris fra 1.800kr hos vores autoriserede el-installatør og elektriker Hellerup. 

Akut døgnvagt elektriker Hellerup

Akut elektriker Hellerup med døgnvagt hvor vi fejlsøger på elinstallationer akut ved f.eks. strømsvigt eller andre problemer som at reparere et kabel, efter at kablet er blevet overgravet. Der er mange årsager til hvorfor du har brug for en døgnvagt elektriker Hellerup, uanset hvorfor ring os o

g vi hjælper dig indenfor et time.

Hvad koster en akut døgnvagt elektriker?

Pris på akut udrykning varierer om de er i dagstimerne eller aftentimerne, vi har priser fra 2.800kr pr. udrykning i København. I stille perioder kan vi prismatche og være de billigste ring for tilbud.

Fejl og mangler efter et el-syn. Arbejdet var grundigt og effektivt. I det hele taget en rigtig god service. Den dygtige elektrikere skulle lave nogle udbedringer efter et el-syn. Han mødte op til tiden, var god til at forklare og organisere arbejdet. Opgaven vist sig at være i mindre omfang end forventet med hensyn til tid og materiale og fik en rabat på 3.000kr fra oprindeligt tilbud.
Betina
Tidligere kunde
Vores elektriker Hellerup anbefaler ikke gør-det-selv-folk at udføre en udskiftning afbryder eller stikkontakt

Udføre el-installationer selv eller hyre en lokal elektriker Hellerup?

Uanset om din boligs el-system er forældet eller har uautoriserede el-installationer, vil overtrædelser af elektriske regler utvivlsomt efterlade din bolig og din familie udsat for risikoen for elektrisk stød og brand. Her er 3 overtrædelser af dansk lovgivning, som er almindelig hændelse af gør-det-selv-folk, hvis du overvejer at slev udføre et af følgende som vi beskriver her, eller selv står i en af nævnte situationer, kontakt vores elektriker Hellerup for at sikre, at ingen af dem bringer din bolig eller din familie i fare.

Forkerte jordforbindelser

Jordforbindelse er den vigtigste sikkerhedsfunktion i ethvert el-system. Den elektriker som har installeret dit elektriske system skal ha sørger for jordforbindelse. Du kan ikke bare installere lys, afbrydere og stikkontakter og håbe på at jordforbindelser bare er der. Der er to hovedformer af en jord, som vi skaber: Primær (knyttes til kobbervandrør) og sekundær (jordstangen uden for din måler). Det er dog ikke enden på det! Fra disse to punkter skal ALT det elektriske i dit hjem forbindes til disse jordkilder. Det er her, en gør-det-selv-folk ofte går galt i processen og ikke er udstyret til at teste for en jordkilde ved hver elektrisk enhed, de arbejder på.

Ulovlige splejsninger

En splejsning er en forbindelse mellem to eller flere ledninger og er ofte en af de almindeligste lovovertrædelse, vi ser hos vores elektriker Hellerup. Splejsningen skal være lavet korrekt og indeholde en metalforbindelsesboks med et metaldæksel. Du kan ikke lave en åben splejsning overalt, inklusive i fri luft, bag vægge eller på lofter. En splejsning skal også kvalitet sikres af en autoriseret el-installatør. Det er et lovkrav.

Den forkerte strømafbryder

Vores elektriker Hellerup anbefaler ikke gør-det-selv-folk at udføre en udskiftning afbryder eller stikkontakt. Uanset hvad ser vores el-installatør og autoriserede elektriker Hellerup det stadig meget, og ikke mange får det lavet korrekt. Der er to hoved komponenter at forstå: #1 Du kan ikke blande og matche mærke og producenter. Så hvis du er modig nok til at gøre dette på egen hånd, så sørg for at få samme mærke og model af afbrydere. #2 Sørg for, at du køber CE-mærkede produkter. Kvalitet er en ekstremt vigtigt faktor både når det handler om el-sikkerhed og holdbarhed.

Så hvad må jeg lave selv af elinstallation?

  1. Udskifte en defekt sikring
  2. Tilslutte køle eller fryserskab
  3. Nulstil en udløst automatisksikring
  4. Slå til HPFI-relæet, hvis de er slået fra
  5. Udskiftning af pærer og lampeholdere
  6. Udskiftning af eksisterende kontakter og stikkontakter i eksisterende installationer
 

Hvis du har brug for hjælp med en elinstallation kontakt vores elektriker Hellerup i dag så hjælper vi dig! Vi kan også hjælpe akut, kontakt vores døgnvagt elektriker Hellerup via telefon hvis det haster. 

Ophængning af 4 lamper Jeg skulle have sat fire loftlamper op, og det blev gjort så effektivt og godt. Jeg blev inddraget i forhold til, hvor jeg ville have dem. Virkelig venlig, god og hurtig el-installatør!
Josefine
Tidligere kunde
HPFI-relæ

Tilbuddet er kun gældende i København. Der tages udgangspunkt i at der i forvejen sidder et gammelt relæ og at det er ligetil. Der tages udgangspunkt i at den eksisterende tavleinstallation er lovlig, så vi kan udskifte på lovlig vis.

Produkt varenummer: 5

Produkt Brand: Schneider

Produkt valuta: kr

Produkt pris: 1.300

Produkt på lager: InStock

Redaktørens bedømmelse:
5

Få et elektriker tilbud i Region hovedstaden af Ny Elinstallation El-installatør og elektriker København (Ring for akut døgnvagt elektriker)

Bliv en af vores over 3000 tilfredse kunder

Gennem at sende os info så accepterer du vores privaltivspolitik. 

Dele denne ydelser:
Picture of Ny Elinstallation Elektriker og El-installatør København

Ny Elinstallation Elektriker og El-installatør København

Vi glæder os til at høre fra dig og vi vil gerne vide mere om din opgave. For at give dig en fast pris udfyld vores formular. Ellers tager vi os gerne af opgaver på timepris!

Læs hvad vi tilbyder i din lokale bydel

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.