Elektriker Frederiksberg

Søger du en lokal elektriker Frederiksberg? Måske bor du centralt på Frederiksberg eller i København og har brug for rådgivning, service eller akut indsats på el-installationer, står vores elektrikere til rådighed og klar til dig med vores el-arbejde. Det kan være, at du vil skifte til mere klimasmarte alternativer og begynde at bruge en elbil i stedet for din benzindrevne og udstødningssprøjtende bil. Så skal du bruge en ladestander for at kunne lade din bil op, når den står uden for dit hjem på Frederiksberg, og en vores elektriker installerer hurtigt, nemt og til en fornuftig pris.

Elektriker Frederiksberg døgnvagt 24t

Eller måske er du generet af al den sne, der lægger sig på taget om vinteren, og som risikerer at falde sammen eller oversvømme tagrenderne, når den smelter? Så kan loftvarme være noget for dig. Vores elektrikere monterer et sikkert tagvarmekabel i tilknytning til dit tag på Frederiksberg. På denne måde behøver du aldrig at bekymre dig om nedfaldende istapper eller at tagrenderne brister på grund af den iskolde frost.

Stor variation blandt vores el-arbejde

Som du forstår, tilbyder vi en lang række forskellige ydelser i vores el-arbejde, som vores elektrikere på Frederiksberg kan udføre for dig. Syd for byen arbejder vores elektrikere også i Amager, Nørrebro og Østerbro. Flere af dem gør livet lettere og giver dig mulighed for at tilfredsstille basale behov som at vaske, lave mad, holde varmen eller arbejde. Andre opfylder hellere den funktion, at de beriger dit liv og får dig til at tænke over, hvordan du overhovedet kunne undvære dem. Meget giver dig også mulighed for at vælge mere miljøvenlige alternativer og bidrage til en bedre og mere bæredygtig verden.

Du finder ikke kun ladestandere og loftvarmekabler blandt vores tjenester. Vores elektriker Frederiksberg udfører også klassiske lysinstallationer til private i boliger og på terrasser, til virksomheder og arbejdspladser samt for kommune og offentlige sektor i et offentligt bymiljø. Vi bidrager til konstant at udvikle Frederiksberg med vores el-arbejde ved at ansætte vores elektrikere til opgaver, der skal gøre Liljeholmen mere bæredygtig, grønnere og berigende for sine indbyggere.

Gratis tilbud på el-installation og elektriker Frederiksberg

Du skal naturligvis ikke her og nu tage stilling til, hvilken service eller service i Frederiksberg eller hvor omfattende du ønsker din elinstallation skal være. Til dig tilbyder vi gratis rådgivning fra vores erfarne, kompetente og professionelle elektrikere på Frederiksberg. Hos os kan vi derfor sammen drøfte, hvilken løsning eller el-installation Frederiksberg, der er bedst egnet og er mest rimelig ud fra dine ideer og ønsker eller hvordan vores anbefalinger skal forløbe. I forbindelse med, at du kontakter os for rådgivning, modtager du naturligvis også et omkostningsforslag, så du ved, hvad du skal tage stilling til.

Tøv ikke med at kontakte os og vores team af elektrikere på Frederiksberg. Vi er her for dig på Frederiksberg og klar til at trække os ud af en nødstrømsfejl, renoveringsarbejde eller ny elinstallation. Vi byder dig velkommen som kunde og ser frem til at høre fra dig!

Elektriker Frederiksberg døgnvagt 24t

Ny Elinstallation Elektriker Frederiksberg, er ikke den typiske el-installatør som blot ønsker at få dagene til at gå for at efterfølgende holde fri. Vi er en meget engageret elektriker på Frederiksberg som går op i vores arbejde og det vi udfører af el-ydelser hvert eneste minut. Som et lokal familieejet og drevet elektriker firma Frederiksberg, stræber vi efter en positiv kundeoplevelse, dette fordi at vores kunde også er vores naboer, familie og venner.

Kontakt Ny Elinstallation Elektriker Frederiksberg for en første konsultation med en autoriseret el-installatør og Elektriker Frederiksberg og kom med på en rejse hvor dit behov er i centrum, forvent elinstallation af højeste kvalitet som udføresmed det højeste niveau af omhu, sikkerhed og effektivitet. Vi behandler vores kunder, som vi ville behandle vores egen familie, og vores elektriker Frederiksberg arbejdsgang afspejler det.

Derfor er vi et rigtigt godt valg af el-installatør og elektriker Frederiksberg

–  Vores elektriker på Frederiksberg har fokus på sikkerhed, effektivitet og kvalitet.
– Serviceaftaler er individualiserede for hver kunde.
– Vi køber kun materialer af højeste kvalitet fra pålidelige leverandører.

Nicolai som startede Norh og Ny Elinstallation Elektriker Frederiksberg har altid haft en stærk servicegen. Hans forældre lærde ham værdien af uselvisk ydelser lige fra begyndelsen. Han fik gode, ærlige lektioner i livet fra alle vinkler under sin opvækst, gennem skolen og især gennem spejdere, det er denne historie som spejler vores måde at drive vores elektriker firma på. 

Hos Ny Elinstallation Elektriker Frederiksberg ønsker vi naturligvis at hjælpe folk. Værdien af at hjælpe andre uden forventning om noget til gengæld er meget vigtig for for vores el- forretning. Vores elektriker Frederiksberg og el-installatørs fundament er forankret i at hjælpe andre. Vores kultur med at gøre en god tur hver dag viser sig i den måde, vi behandler vores kunder og deres hjem. Vi ser os derfor som et rigtigt god valg af elektriker til dig som søger efter en elektriker Frederiksberg.

Elinstallationer hos vores Elektriker Frederiksberg

Ny Elinstallation Elektriker Frederiksberg ønsker at kunne dække alle behov af el-service elektriker Frederiksberg. Her forklarer vi lidt kort om vores ydelser som du kan bestille hos os. Vi er ekstra glade for vores akut elektriker Frederiksberg med døgnvagt som er åben 24 timer om døgnet.

Montering af nyt el

Nyt el hvor vi fjerner alle gamle el-installationer og erstatter dem med nye kabler og ny el-tavle hvor du kan være sikker at dit nye el dækker dit behov i mange år fremover. 

Hvad koster nyt el?

Nyt el koster ca. 500kr per kvadratmeter udført af vores el-installatør og elektriker Frederiksberg. Tilbud på nyt el kan du få via vores hjemmeside.

Montering af DUKA ventilation

DUKA ventilation anbefales til både kældere og i enkelte værelser hvor de er meget fugt, samt i badeværelse. Lad vores autoriserede elektriker Frederiksberg montere DUKA professionelt inklusive diamantboring. 

Hvad koster montering af DUKA ventilation?

Med boring og installation af vores el-installatør og elektriker Frederiksberg efter håndværkerfradrag pris fra 7.900kr, monteret på Frederiksberg.

Ophængning af lampe eller flere lamper

Hvis du selv aldrig har ophængt en lampe så anbefaler vi at tage hjælp af en elektriker på Frederiksberg, hvis du bor i København S. Det kan nemlig være besværligt at ophænge en lampe selv, både på grund af højden samt selve monteringen. Vores el-installatør ophænger din lampe til fast lav pris.

Hvad koster ophængning af lampe hos elektriker?

Vi fakturerer timepris og opstart gebyr på ophængning af lampe. pris fra. 1.800kr eksklusive moms. for at give fast pris har vi brug for at vide hvad der er for lampe vi skal montere. 

Udskiftning af gammel el-tavle til ny

Hvis du har en gammel el-tavle som på billedet nederst så er der tid til at opgradere din el-tavle. Vores elektriker Frederiksberg kan opgradere din el-tavle på en og samme dag.

Hvad koster det at udskifte gammel el-tavle til ny?

Pris på udskiftning af el-tavle ligger et sted mellem 9.000-18.000kr hvad det vil koste i dit tilfælde afhænger flere forskellige faktorer. Kontakt vores elektriker Frederiksberg for fast pris!

Elektriker Frederiksberg | Akut el-installatør døgnvagt

Byggestrøm hos vores elektriker Frederiksberg

Vi kan også være behjælpelige med nyt el og byggestrøm. Dvs. vi opsætter vores byggestrømtavle som i er velkommen til at leje i hele byggeprocessen. 

Hvad koste byggestrøm og leje af byggestrømtavle?

Etablering af byggestrøm koster fra. 5000kr og leje af byggestrømtavle koster et sted mellem 100 og 350kr /pr døgn alt efter hvor mange ampere og om de er plads til elmåler.

Industri elektriker Frederiksberg

Står du som ansvarlig for en industri så er der meget tryghed i at have en fast autoriseret elektriker Frederiksberg tilknyttet hvis du bor på Frederiksberg. Døgnvagt elektriker og el-installatør Frederiksberg er også et must, så at du kan ringe når problemerne opstår og få hjælp med det samme!

Hvad koster en industri elektriker?

Hvis du opretter et serviceaftale med os, så vil prisen være lavere en den normale elektriker timepris på 640kr eksklusive moms. Kontakt os for et godt tilbud på industri elektriker og el-installatør Frederiksberg. 

Montering af ekstra stikkontakt 

Vi monterer ekstra stikkontakter både udendørs og indendørs på hele Frederiksberg. Nye vaner skaber et større behov af stikkontakter, det forstår vi. Kontakt og for at bestille et ekstra stikkontakt eller rådgivning.

Hvad koster montering af ekstra stikkontakt?

Du kan få monteret en standard ekstra stikkontakt pris fra 1.800kr hos vores autoriserede el-installatør og elektriker Frederiksberg. 

Akut døgnvagt elektriker Frederiksberg

Akut elektriker Frederiksberg med døgnvagt hvor vi fejlsøger på elinstallationer akut ved f.eks. strømsvigt eller andre problemer som at reparere et kabel, efter at kablet er blevet overgravet. Der er mange årsager til hvorfor du har brug for en døgnvagt elektriker Frederiksberg, uanset hvorfor ring os og vi hjælper dig indenfor et time.

Hvad koster en akut døgnvagt elektriker?

Pris på akut udrykning varierer om de er i dagstimerne eller aftentimerne, vi har priser fra 2.800kr pr. udrykning i København. I stille perioder kan vi prismatche og være de billigste ring for tilbud.

Adresse: Hollændervej 6, 1855 Frederiksberg

Fejl og mangler efter et el-syn. Arbejdet var grundigt og effektivt. I det hele taget en rigtig god service. Den dygtige elektrikere skulle lave nogle udbedringer efter et el-syn. Han mødte op til tiden, var god til at forklare og organisere arbejdet. Opgaven vist sig at være i mindre omfang end forventet med hensyn til tid og materiale og fik en rabat på 3.000kr fra oprindeligt tilbud.
Betina
Tidligere kunde
Elektriker Frederiksberg | Akut el-installatør døgnvagt

Udføre el-installationer selv eller hyre en lokal elektriker Frederiksberg?

Uanset om din boligs el-system er forældet eller har uautoriserede el-installationer, vil overtrædelser af elektriske regler utvivlsomt efterlade din bolig og din familie udsat for risikoen for elektrisk stød og brand. Her er 3 overtrædelser af dansk lovgivning, som er almindelig hændelse af gør-det-selv-folk, hvis du overvejer at slev udføre et af følgende som vi beskriver her, eller selv står i en af nævnte situationer, kontakt vores elektriker Frederiksberg for at sikre, at ingen af dem bringer din bolig eller din familie i fare.

Forkerte jordforbindelser

Jordforbindelse er den vigtigste sikkerhedsfunktion i ethvert el-system. Den elektriker som har installeret dit elektriske system skal ha sørger for jordforbindelse. Du kan ikke bare installere lys, afbrydere og stikkontakter og håbe på at jordforbindelser bare er der. Der er to hovedformer af en jord, som vi skaber: Primær (knyttes til kobbervandrør) og sekundær (jordstangen uden for din måler). Det er dog ikke enden på det! Fra disse to punkter skal ALT det elektriske i dit hjem forbindes til disse jordkilder. Det er her, en gør-det-selv-folk ofte går galt i processen og ikke er udstyret til at teste for en jordkilde ved hver elektrisk enhed, de arbejder på.

Ulovlige splejsninger

En splejsning er en forbindelse mellem to eller flere ledninger og er ofte en af de almindeligste lovovertrædelse, vi ser hos vores elektriker Frederiksberg. Splejsningen skal være lavet korrekt og indeholde en metalforbindelsesboks med et metaldæksel. Du kan ikke lave en åben splejsning overalt, inklusive i fri luft, bag vægge eller på lofter. En splejsning skal også kvalitet sikres af en autoriseret el-installatør. Det er et lovkrav.

Den forkerte strømafbryder

Vos elektriker Frederiksberg anbefaler ikke gør-det-selv-folk at udføre en udskiftning afbryder eller stikkontakt. Uanset hvad ser vores el-installatør og autoriserede elektriker Frederiksberg det stadig meget, og ikke mange får det lavet korrekt. Der er to hoved komponenter at forstå: #1 Du kan ikke blande og matche mærke og producenter. Så hvis du er modig nok til at gøre dette på egen hånd, så sørg for at få samme mærke og model af afbrydere. #2 Sørg for, at du køber CE-mærkede produkter. Kvalitet er en ekstremt vigtigt faktor både når det handler om el-sikkerhed og holdbarhed.

Så hvad må jeg lave selv af elinstallation?

  1. Udskifte en defekt sikring
  2. Tilslutte køle eller fryserskab
  3. Nulstil en udløst automatisksikring
  4. Slå til HPFI-relæet, hvis de er slået fra
  5. Udskiftning af pærer og lampeholdere
  6. Udskiftning af eksisterende kontakter og stikkontakter i eksisterende installationer
 

Hvis du har brug for hjælp med en elinstallation kontakt vores elektriker Frederiksberg i dag så hjælper vi dig! Vi kan også hjælpe akut, kontakt vores døgnvagt elektriker Frederiksberg via telefon hvis det haster. Indhent et elektriker tilbud her. 

Ophængning af 4 lamper Jeg skulle have sat fire loftlamper op, og det blev gjort så effektivt og godt. Jeg blev inddraget i forhold til, hvor jeg ville have dem. Virkelig venlig, god og hurtig el-installatør!
Josefine
Tidligere kunde

Få et elektriker tilbud i Region hovedstaden af Ny Elinstallation El-installatør og elektriker København (Ring for akut døgnvagt elektriker)

Bliv en af vores over 3000 tilfredse kunder

Gennem at sende os info så accepterer du vores privaltivspolitik. 

Dele denne ydelser:
Picture of Ny Elinstallation Elektriker og El-installatør København

Ny Elinstallation Elektriker og El-installatør København

Vi glæder os til at høre fra dig og vi vil gerne vide mere om din opgave. For at give dig en fast pris udfyld vores formular. Ellers tager vi os gerne af opgaver på timepris!

Læs hvad vi tilbyder i din lokale bydel

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.