Montering af ekstra stikkontakt og afbryder

Montering af ekstra stikkontakt og afbryder

Afbrydere og stikkontakter montering og installation København oh Nordsjælland

Når du skal vælge afbryder og stikkontakt, skal du huske på, at du vælger en serie, der er komplet til dine ønsker. Så skal du ikke ofre designet, hvis du ønsker at montere forskellige produkter, fx i kombinationsrammer. Det er ikke så rart at blande forskellige mærker ved siden af ​​hinanden, og det er sjældent, man finder forskellige mærker, der passer i hinandens stel mm. Ny Elinstallation guider dig gennem processen med at vælge den rigtige stikkontakt og omskifter fra begyndelsen.

Afbrydere og stikkontakter fra kendte leverandører.

Alle kontakter følger svenske regler, sikkerhedsstandarder og forskrifter. Det garanterer dig sikre og sikre installationer. Med afbrydere fra Philips, Fuga og Wiser mv. du får tryghed i stilrent design.

En afbryder eller stikkontakt for enhver smag

Afbrydere og stikkontakter, som Ny Elinstallation Elektriker installerer, er tilpasset det Danske marked både med hensyn til design og sikkerhed. I  vores Elektriker-serien finder du de populære afbrydere fra Trend og Wiser, de flotteste fra Fuga, og også i funktionel form 

Kontakt os gerne, hvis du har brug for hjælp til valg af skifte afbrydere eller stikkontakt. 

Valg af afbrydere og stikontakt

Dæmper eller almindelig afbrydere? At vælge afbrydere kan virke lidt vanskelig, fordi der er så mange varianter at vælge imellem. Hos Ny Elinstallation Elektriker finder du forskellige typer afbrydere, både forsænkede, overflademonterede og indkapslede afbrydere.

I vores store udvalg af afbrydere og stikkontakter finder du med garanti den helt rigtige variant, der passer til dine formål. Vi har samlet afbrydere og stikkontakter i topklasse fra blandt andet Fuga og Schneider Electric. Måske mangler du en afbryder eller stikkontakt med 1-, 2- eller 3 strømafbrydere? Her finder du mange forskellige typer afbrydere, der passer til både lamper og vaskemaskinen. Vælg mellem flere designs og farver, her er kontakter i høj kvalitet i både hvid, sort, grå og metallic.

.

Sådan udføres montering af afbrydere til strøm

Sådan udføres montering af afbrydere til strøm

Afbrydere til diverse belysning lamper montering. Dækslerne på ledningskontakten holdes på plads med en specialtilpasset enhed eller skruer.

  1. Vi piller isoleringen af. Klipper kobbertrådene til, så de er 6-7 mm lange og sno dem forsigtigt.
  2. Bøjer lederne og indsæt dem samtidigt under forbindelsesskruerne. Ingen kobbertråde må stikke ud udenfor. Spænder skruerne godt fast.
  3. Skubber ledningen ind, så lederne bøjes og den ydre isolering kommer under aflastningsklemmen. Skruer klemmen på. Vi gør det samme på den anden side af kontakten.
  4. Tester ledningen og kontroller, at den sidder fast under aflastningsklemmen. Sætter dækslet på, sætter stikket i og tester at afbryderen virker.

Elektriker & Elinstallatør

Uanset om du har brug for hjælp af en autoriseret elektriker akut når du har problemer med strømmen, eller hvis de er tale om byggestrøm til nyt el, så er vi her for at hjælpe!

Få et gratis og uforpligtende
tilbud på el-installationer

Bliv en af vores over 3000 tilfredse kunder

Gennem at sende os info så accepterer du vores privaltivspolitik. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.