Elektriker Nørrebro

Vores elektriker Nørrebro, som har hjulpet kunder rundt omkring i København N med diverse el-installationer, el-sikkerhed, fejlfinding, reparationer og meget mere. Vores elektriker Nørrebro udfører gerne el-arbejde på  Nørrebro for både private, virksomheder, ejendomsejere, og lejerforeninger. Vores anerkendte hurtige elektriker Nørrebro hjælper dig med både store og små el-opgaver og for os er alle kunder lige vigtige.

Du skal selv lave nogle små el-installationer, hvis du ved, hvordan de skal udføres, såsom skift af kontakter på skrivebordslamper eller lignende, samt udskiftning af stik og pærer. Større installationer end dette kræver dog hjælp fra uddannede elektrikere, fx ved montering af ekstra vægstikkontakter, vægafbrydere eller montering af større lysarmaturer og indbygningsspots i loftet.

Elektriker Nørrebro der også kan rykke ud akut, døgnvagt 24 timer

Der er også mange andre el-opgaver, som vores elektriker Nørrebro kan udføre, såsom at tilslutte et smart hjem, el-eftersyn huset og meget mere. Som elektriker på Nørrebo glæder vi os også over den positive udvikling, der sker. For eksempel har vi bemærket, at efterspørgslen på ladestandere til elbiler er vokset. Derfor monterer vi i stigende grad ladestandere ved garageindkørslen til private boliger, men også hos boligejerforeninger, så deres medlemmer kan lade deres elbiler op på foreningens parkeringsplads. Men vores elektrikere arbejder selvfølgelig også med fejlsøgning på Nørrebro og rykker også ud ved akut behov.

El-fejl kan skyldes mange ting, men oftest er det, at huset er gammelt, og at ledningerne er underdimensionerede. I dag bruger vi meget mere strøm og har ofte flere energikrævende apparater kørende. Typiske tegn på, at det elektriske system er underdimensioneret, er, at jordfejlsafbryderen slukker, og at hele huset bliver mørkt. Eller sikringen springer, så snart du tænder et lys eller tænder for kaffemaskinen. Vi elektrikere kan lave et el-eftersyn af dit hus eller lejlighed på Nørrebro og finde ud af, hvor fejlene er, og hvordan de bedst udbedres.

Vi bliver løbende uddannet i nye teknologier og nye materialer
For at opretholde en høj kvalitet i alt arbejde træner vi løbende i nye teknikker, nye materialer, regler og love. Du kan føle dig tryg ved at hyre os til dit el-arbejde. Vores elektriker Nørrebro er naturligvis autoriserede, men vi har også certifikater til at udføre el-arbejde i vådrum såsom vaskerum, badeværelser men også køkkener. Det betyder, at vi kan hjælpe dig i forbindelse med både badeværelses- og køkkenrenovering. Med fradrag kan du som kunde trække en vis del af de faktiske udgifter til arbejde som privatperson. Vi kan hjælpe dig med ansøgningen til skattekontoret, hvis du ønsker det. Kontakt os i dag for et gratis prisoverslag. Du når os nemmest via formularen her på siden, men du kan også ringe og du kan så tale direkte med en af vores elektrikere på Nørrebro

 

elektriker Nørrebro

Ny Elinstallation Elektriker Nørrebro, er ikke den typiske el-installatør som blot ønsker at få dagene til at gå for at efterfølgende holde fri. Vi er en meget engageret elektriker på Nørrebro som går op i vores arbejde og det vi udfører af el-ydelser hvert eneste minut. Som et lokal familieejet og drevet elektriker firma Nørrebro, stræber vi efter en positiv kundeoplevelse, dette fordi at vores kunde også er vores naboer, familie og venner.

Nørrebro er blevet til en populær bydel hvor der bor mange forskellige mennesker og vi er glade for at være en del af denne spænende bydel. 

Kontakt Ny Elinstallation Elektriker Nørrebro for en første konsultation med en autoriseret el-installatør og Elektriker Nørrebro og kom med på en rejse hvor dit behov er i centrum, forvent elinstallation af højeste kvalitet som udføresmed det højeste niveau af omhu, sikkerhed og effektivitet. Vi behandler vores kunder, som vi ville behandle vores egen familie, og vores elektriker Nørrebro arbejdsgang afspejler det.

Derfor er vi et rigtigt godt valg af el-installatør og elektriker Nørrebro

–  Vores elektriker på Nørrebro har fokus på sikkerhed, effektivitet og kvalitet.
– Serviceaftaler er individualiserede for hver kunde.
– Vi køber kun materialer af højeste kvalitet fra pålidelige leverandører.

Nicolai som startede Norh og Ny Elinstallation Elektriker Nørrebro har altid haft en stærk servicegen. Hans forældre lærde ham værdien af uselvisk ydelser lige fra begyndelsen. Han fik gode, ærlige lektioner i livet fra alle vinkler under sin opvækst, gennem skolen og især gennem spejdere, det er denne historie som spejler vores måde at drive vores elektriker firma på. 

Hos Ny Elinstallation Elektriker Nørrebro ønsker vi naturligvis at hjælpe folk. Værdien af at hjælpe andre uden forventning om noget til gengæld er meget vigtig for for vores el- forretning. Vores elektriker Nørrebro og el-installatørs fundament er forankret i at hjælpe andre. Vores kultur med at gøre en god tur hver dag viser sig i den måde, vi behandler vores kunder og deres hjem. Vi ser os derfor som et rigtigt god valg af elektriker til dig som søger efter en elektriker Nørrebro.

Elinstallationer hos vores Elektriker Nørrebro

Ny Elinstallation Elektriker Nørrebro ønsker at kunne dække alle behov af el-service elektriker Nørrebro. Her forklarer vi lidt kort om vores ydelser som du kan bestille hos os. Vi er ekstra glade for vores akut elektriker Nørrebro med døgnvagt som er åben 24 timer om døgnet.

Montering af nyt el

Nyt el hvor vi fjerner alle gamle el-installationer og erstatter dem med nye kabler og ny el-tavle hvor du kan være sikker at dit nye el dækker dit behov i mange år fremover. 

Hvad koster nyt el?

Nyt el koster ca. 500kr per kvadratmeter udført af vores el-installatør og elektriker Nørrebro. Tilbud på nyt el kan du få via vores hjemmeside.

Montering af DUKA ventilation

DUKA ventilation anbefales til både kældere og i enkelte værelser hvor de er meget fugt, samt i badeværelse. Lad vores autoriserede elektriker Nørrebro montere DUKA professionelt inklusive diamantboring. 

Hvad koster montering af DUKA ventilation?

Med boring og installation af vores el-installatør og elektriker Nørrebro efter håndværkerfradrag pris fra 7.900kr, monteret på Nørrebro.

Ophængning af lampe eller flere lamper

Hvis du selv aldrig har ophængt en lampe så anbefaler vi at tage hjælp af en elektriker på Nørrebro, hvis du bor i København S. Det kan nemlig være besværligt at ophænge en lampe selv, både på grund af højden samt selve monteringen. Vores el-installatør ophænger din lampe til fast lav pris.

Hvad koster ophængning af lampe hos elektriker?

Vi fakturerer timepris og opstart gebyr på ophængning af lampe. pris fra. 1.800kr eksklusive moms. for at give fast pris har vi brug for at vide hvad der er for lampe vi skal montere. 

Udskiftning af gammel el-tavle til ny

Hvis du har en gammel el-tavle som på billedet nederst så er der tid til at opgradere din el-tavle. Vores elektriker Nørrebro kan opgradere din el-tavle på en og samme dag.

Hvad koster det at udskifte gammel el-tavle til ny?

Pris på udskiftning af el-tavle ligger et sted mellem 9.000-18.000kr hvad det vil koste i dit tilfælde afhænger flere forskellige faktorer. Kontakt vores elektriker Nørrebro for fast pris!

Søger du en elektriker på Frederiksberg nær Nørrebro? Læs mere: Elektriker Frederiksberg 

Byggestrøm hos vores elektriker Nørrebro

Byggestrøm hos vores elektriker Nørrebro

Vi kan også være behjælpelige med nyt el og byggestrøm. Dvs. vi opsætter vores byggestrømtavle som i er velkommen til at leje i hele byggeprocessen. 

Hvad koste byggestrøm og leje af byggestrømtavle?

Etablering af byggestrøm koster fra. 5000kr og leje af byggestrømtavle koster et sted mellem 100 og 350kr /pr døgn alt efter hvor mange ampere og om de er plads til elmåler.

Industri elektriker Nørrebro

Står du som ansvarlig for en industri så er der meget tryghed i at have en fast autoriseret elektriker Nørrebro tilknyttet hvis du bor på Nørrebro. Døgnvagt elektriker og el-installatør Nørrebro er også et must, så at du kan ringe når problemerne opstår og få hjælp med det samme!

Hvad koster en industri elektriker?

Hvis du opretter et serviceaftale med os, så vil prisen være lavere en den normale elektriker timepris på 640kr eksklusive moms. Kontakt os for et godt tilbud på industri elektriker og el-installatør Nørrebro. 

Montering af ekstra stikkontakt 

Vi monterer ekstra stikkontakter både udendørs og indendørs på hele Nørrebro. Nye vaner skaber et større behov af stikkontakter, det forstår vi. Kontakt og for at bestille et ekstra stikkontakt eller rådgivning.

Hvad koster montering af ekstra stikkontakt?

Du kan få monteret en standard ekstra stikkontakt pris fra 1.800kr hos vores autoriserede el-installatør og elektriker Nørrebro. 

Akut døgnvagt elektriker Nørrebro

Akut elektriker Nørrebro med døgnvagt hvor vi fejlsøger på elinstallationer akut ved f.eks. strømsvigt eller andre problemer som at reparere et kabel, efter at kablet er blevet overgravet. Der er mange årsager til hvorfor du har brug for en døgnvagt elektriker Nørrebro, uanset hvorfor ring os og vi hjælper dig indenfor et time.

Hvad koster en akut døgnvagt elektriker?

Pris på akut udrykning varierer om de er i dagstimerne eller aftentimerne, vi har priser fra 2.800kr pr. udrykning i København. I stille perioder kan vi prismatche og være de billigste ring for tilbud.

Fejl og mangler efter et el-syn. Arbejdet var grundigt og effektivt. I det hele taget en rigtig god service. Den dygtige elektrikere skulle lave nogle udbedringer efter et el-syn. Han mødte op til tiden, var god til at forklare og organisere arbejdet. Opgaven vist sig at være i mindre omfang end forventet med hensyn til tid og materiale og fik en rabat på 3.000kr fra oprindeligt tilbud.
Betina
Tidligere kunde
Vi kan også hjælpe akut, kontakt vores døgnvagt elektriker Nørrebro via telefon hvis det haster. 

Udføre el-installationer selv eller hyre en lokal elektriker Nørrebro?

Uanset om din boligs el-system er forældet eller har uautoriserede el-installationer, vil overtrædelser af elektriske regler utvivlsomt efterlade din bolig og din familie udsat for risikoen for elektrisk stød og brand. Her er 3 overtrædelser af dansk lovgivning, som er almindelig hændelse af gør-det-selv-folk, hvis du overvejer at slev udføre et af følgende som vi beskriver her, eller selv står i en af nævnte situationer, kontakt vores elektriker Nørrebro for at sikre, at ingen af dem bringer din bolig eller din familie i fare.

Forkerte jordforbindelser

Jordforbindelse er den vigtigste sikkerhedsfunktion i ethvert el-system. Den elektriker som har installeret dit elektriske system skal ha sørger for jordforbindelse. Du kan ikke bare installere lys, afbrydere og stikkontakter og håbe på at jordforbindelser bare er der. Der er to hovedformer af en jord, som vi skaber: Primær (knyttes til kobbervandrør) og sekundær (jordstangen uden for din måler). Det er dog ikke enden på det! Fra disse to punkter skal ALT det elektriske i dit hjem forbindes til disse jordkilder. Det er her, en gør-det-selv-folk ofte går galt i processen og ikke er udstyret til at teste for en jordkilde ved hver elektrisk enhed, de arbejder på.

Ulovlige splejsninger

En splejsning er en forbindelse mellem to eller flere ledninger og er ofte en af de almindeligste lovovertrædelse, vi ser hos vores elektriker Nørrebro. Splejsningen skal være lavet korrekt og indeholde en metalforbindelsesboks med et metaldæksel. Du kan ikke lave en åben splejsning overalt, inklusive i fri luft, bag vægge eller på lofter. En splejsning skal også kvalitet sikres af en autoriseret el-installatør. Det er et lovkrav.

Den forkerte strømafbryder

Vos elektriker Nørrebro anbefaler ikke gør-det-selv-folk at udføre en udskiftning afbryder eller stikkontakt. Uanset hvad ser vores el-installatør og autoriserede elektriker Nørrebro det stadig meget, og ikke mange får det lavet korrekt. Der er to hoved komponenter at forstå: #1 Du kan ikke blande og matche mærke og producenter. Så hvis du er modig nok til at gøre dette på egen hånd, så sørg for at få samme mærke og model af afbrydere. #2 Sørg for, at du køber CE-mærkede produkter. Kvalitet er en ekstremt vigtigt faktor både når det handler om el-sikkerhed og holdbarhed.

Så hvad må jeg lave selv af elinstallation?

 1. Udskifte en defekt sikring
 2. Tilslutte køle eller fryserskab
 3. Nulstil en udløst automatisksikring
 4. Slå til HPFI-relæet, hvis de er slået fra
 5. Udskiftning af pærer og lampeholdere
 6. Udskiftning af eksisterende kontakter og stikkontakter i eksisterende installationer

Søger du en elektriker Frederikssund? Læs mere Elektriker Frederikssund 

 

Hvis du har brug for hjælp med en elinstallation kontakt vores elektriker Nørrebro i dag så hjælper vi dig! Vi kan også hjælpe akut, kontakt vores døgnvagt elektriker Nørrebro via telefon hvis det haster. Eller skriv.  

Ophængning af 4 lamper Jeg skulle have sat fire loftlamper op, og det blev gjort så effektivt og godt. Jeg blev inddraget i forhold til, hvor jeg ville have dem. Virkelig venlig, god og hurtig el-installatør!
Josefine
Tidligere kunde

Få et elektriker tilbud i Region hovedstaden af Ny Elinstallation El-installatør og elektriker København (Ring for akut døgnvagt elektriker)

Bliv en af vores over 3000 tilfredse kunder

Gennem at sende os info så accepterer du vores privaltivspolitik. 

Dele denne ydelser:
Picture of Ny Elinstallation Elektriker og El-installatør København

Ny Elinstallation Elektriker og El-installatør København

Vi glæder os til at høre fra dig og vi vil gerne vide mere om din opgave. For at give dig en fast pris udfyld vores formular. Ellers tager vi os gerne af opgaver på timepris!

Læs hvad vi tilbyder i din lokale bydel

2 reaktioner

  1. Hej Eva!
   Tak for din besked! Vi har modtaget din mail og vi kontakter dig på mandag for eventuelt flere oplysninger!
   Selvfølgelig vil vores elektriker Nørrebro lave et tilbud til dig på nyt el i din lejlighed på Nørrebro!

   Vh. Ny Elinstallation, Mikkel elektriker Nørrebro

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.