Elektriker Vanløse

Vores elektriker Vanløse kan hjælpe dig som måske er fuld i gang med en større renovering i hjemmet og ønsker ny belysning som sidste touch? Måske er du ved at bygge nyt hus og har brug for hjælp til alt, hvad der inkluderer el-installationer – lige fra lys og elektronik, til køkken og gulvvarme på badeværelset. Bor du et sted i Stockholms sydlige byer, kan vores dygtige og kompetente elektriker Vanløse stå til rådighed.

Elektriker Vanløse kaster lys over livet

Vi er et personligt el-firma med stor erfaring med alle former for el-arbejde og el-installationer, i både private hjem og erhvervsejendomme. Vi har vores forretning i Vanløse, lige syd for byen – men vores elektrikere påtager sig naturligvis gerne opgaver i hele København og omegn. Du kan derfor henvende dig til os, hvis du bor i Vanløse, i den nordlige del eller midt i midtbyen og søger en elektriker ud over det sædvanlige. En elektriker, der er lidt skarpere, lidt mere professionel og lidt pænere simpelthen.

Kvalitet i el-installation i Vanløse

Som professionelle og autoriserede elektrikere har vi valgt at bygge vores forretning i Vanløse ud fra tre stærke værdier – kvalitet, sikkerhed og kundetilfredshed. Vores vigtigste prioritet er altid at udføre el-installation og el-arbejde i Vanløse, der holder 100% den højeste standard gennem alle led. Vi udfører også arbejdet på Vesterbro som elektriker Vanløse. Alt, hvad vi gør, skal altid være professionelt, pænt og sikkert. 

Forkert udført el-arbejde kan betyde meget alvorlige sikkerhedsmangler, der i værste fald kan føre til rigtige kedelige ulykker i form af kortslutninger og brande i Vanløse. Hos vores virksomhed i Vanløse arbejder kun autoriserede og erfarne elektrikere i Vanløse med megen kompetence og al den uddannelse og viden, der kræves for at levere sikker og professionelt udført elinstallation. Vi har gennem årene været så heldige at arbejde på vegne af en lang række kunder – og vi ser frem til muligheden for også at sætte lidt ekstra lys på dit liv.

Elektriker udfører el-arbejde i Vanløse

Vores mål er at være en så bred og alsidig elektriker som muligt, tilgængelig for både private og virksomheder i Vanløse eller andre dele af København. For os er ingen opgave for stor eller for lille, for nem eller for kompliceret. Vi har personale og kapacitet til at påtage os omfattende projekter i større ejendomme, samt mindre og enklere arbejde i private hjem. Vores dygtige elektriker Vanløse har stor erfaring med alle former for el-arbejde og installationer af forskellig art, og vi kan derfor stå til rådighed med det meste indenfor området.

Leder du efter Københavns bedste elektriker Vanløse? Tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi tilbyder højt kvalificerede ydelser til rigtig gode priser, altid tilpasset dine ønsker og behov. Hjertelig velkommen til os i Vanløse – en elektriker, der gør det lille ekstra i alle situationer, for alle kunder.

Ny Elinstallation Elektriker Vanløse, er ikke den typiske el-installatør som blot ønsker at få dagene til at gå for at efterfølgende holde fri. Vi er en meget engageret elektriker i Vanløse som går op i vores arbejde og det vi udfører af el-ydelser hvert eneste minut. Som et lokal familieejet og drevet elektriker firma Vanløse, stræber vi efter en positiv kundeoplevelse, dette fordi at vores kunde også er vores naboer, familie og venner.

Vanløse er blevet til en populær bydel hvor der bor mange forskellige mennesker og vi er glade for at være en del af denne spænende bydel. 

Kontakt Ny Elinstallation Elektriker Vanløse for en første konsultation med en autoriseret el-installatør og Elektriker Vanløse og kom med på en rejse hvor dit behov er i centrum, forvent elinstallation af højeste kvalitet som udføresmed det højeste niveau af omhu, sikkerhed og effektivitet. Vi behandler vores kunder, som vi ville behandle vores egen familie, og vores elektriker Vanløse arbejdsgang afspejler det.

Derfor er vi et rigtigt godt valg af el-installatør og elektriker Vanløse

–  Vores elektriker i Vanløse har fokus på sikkerhed, effektivitet og kvalitet.
– Serviceaftaler er individualiserede for hver kunde.
– Vi køber kun materialer af højeste kvalitet fra pålidelige leverandører.

Nicolai som startede Norh og Ny Elinstallation Elektriker Vanløse har altid haft en stærk servicegen. Hans forældre lærde ham værdien af uselvisk ydelser lige fra begyndelsen. Han fik gode, ærlige lektioner i livet fra alle vinkler under sin opvækst, gennem skolen og især gennem spejdere, det er denne historie som spejler vores måde at drive vores elektriker firma på. 

Hos Ny Elinstallation Elektriker Vanløse ønsker vi naturligvis at hjælpe folk. Værdien af at hjælpe andre uden forventning om noget til gengæld er meget vigtig for for vores el- forretning. Vores elektriker Vanløse og el-installatørs fundament er forankret i at hjælpe andre. Vores kultur med at gøre en god tur hver dag viser sig i den måde, vi behandler vores kunder og deres hjem. Vi ser os derfor som et rigtigt god valg af elektriker til dig som søger efter en elektriker Vanløse.

Elinstallationer hos vores Elektriker Vanløse

Ny Elinstallation Elektriker Vanløse ønsker at kunne dække alle behov af el-service elektriker Vanløse. Her forklarer vi lidt kort om vores ydelser som du kan bestille hos os. Vi er ekstra glade for vores akut elektriker Vanløse med døgnvagt som er åben 24 timer om døgnet.

Montering af nyt el

Nyt el hvor vi fjerner alle gamle el-installationer og erstatter dem med nye kabler og ny el-tavle hvor du kan være sikker at dit nye el dækker dit behov i mange år fremover. 

Hvad koster nyt el?

Nyt el koster ca. 500kr per kvadratmeter udført af vores el-installatør og elektriker Vanløse. Tilbud på nyt el kan du få via vores hjemmeside.

Montering af DUKA ventilation

DUKA ventilation anbefales til både kældere og i enkelte værelser hvor de er meget fugt, samt i badeværelse. Lad vores autoriserede elektriker Vanløse montere DUKA professionelt inklusive diamantboring. 

Hvad koster montering af DUKA ventilation?

Med boring og installation af vores el-installatør og elektriker Vanløse efter håndværkerfradrag pris fra 7.900kr, monteret i Vanløse.

Ophængning af lampe eller flere lamper

Hvis du selv aldrig har ophængt en lampe så anbefaler vi at tage hjælp af en elektriker i Vanløse, hvis du bor i Vanløse. Det kan nemlig være besværligt at ophænge en lampe selv, både på grund af højden samt selve monteringen. Vores el-installatør ophænger din lampe til fast lav pris.

Hvad koster ophængning af lampe hos elektriker?

Vi fakturerer timepris og opstart gebyr på ophængning af lampe. pris fra. 1.800kr eksklusive moms. for at give fast pris har vi brug for at vide hvad der er for lampe vi skal montere. 

Udskiftning af gammel el-tavle til ny

Hvis du har en gammel el-tavle som på billedet nederst så er der tid til at opgradere din el-tavle. Vores elektriker Vanløse kan opgradere din el-tavle på en og samme dag.

Hvad koster det at udskifte gammel el-tavle til ny?

Pris på udskiftning af el-tavle ligger et sted mellem 9.000-18.000kr hvad det vil koste i dit tilfælde afhænger flere forskellige faktorer. Kontakt vores elektriker Vanløse for fast pris!

Søger du en elektriker i Vanløse? Kontakt os!

Elektriker Vanløse | Akut el-installatør døgnvagt

Byggestrøm hos vores elektriker Vanløse

Vi kan også være behjælpelige med nyt el og byggestrøm. Dvs. vi opsætter vores byggestrømtavle som i er velkommen til at leje i hele byggeprocessen. 

Hvad koste byggestrøm og leje af byggestrømtavle?

Etablering af byggestrøm koster fra. 5000kr og leje af byggestrømtavle koster et sted mellem 100 og 350kr /pr døgn alt efter hvor mange ampere og om de er plads til elmåler.

Industri elektriker Vanløse

Står du som ansvarlig for en industri så er der meget tryghed i at have en fast autoriseret elektriker Vanløse tilknyttet hvis du bor i Vanløse. Døgnvagt elektriker Vanløse og el-installatør Vanløse er også et must, så at du kan ringe når problemerne opstår og få hjælp med det samme!

Hvad koster en industri elektriker?

Hvis du opretter et serviceaftale med os, så vil prisen være lavere en den normale elektriker timepris på 640kr eksklusive moms. Kontakt os for et godt tilbud på industri elektriker og el-installatør Vanløse. 

Montering af ekstra stikkontakt 

Vi monterer ekstra stikkontakter både udendørs og indendørs i hele Vanløse. Nye vaner skaber et større behov af stikkontakter, det forstår vi. Kontakt og for at bestille et ekstra stikkontakt eller rådgivning.

Hvad koster montering af ekstra stikkontakt?

Du kan få monteret en standard ekstra stikkontakt pris fra 1.800kr hos vores autoriserede el-installatør og elektriker Vanløse. 

Akut døgnvagt elektriker Vanløse

Akut elektriker Vanløse med døgnvagt hvor vi fejlsøger på elinstallationer akut ved f.eks. strømsvigt eller andre problemer som at reparere et kabel, efter at kablet er blevet overgravet. Der er mange årsager til hvorfor du har brug for en døgnvagt elektriker Vanløse, uanset hvorfor ring os og vi hjælper dig indenfor et time.

Hvad koster en akut døgnvagt elektriker?

Pris på akut udrykning varierer om de er i dagstimerne eller aftentimerne, vi har priser fra 2.800kr pr. udrykning i København. I stille perioder kan vi prismatche og være de billigste ring for tilbud.

Fejl og mangler efter et el-syn. Arbejdet var grundigt og effektivt. I det hele taget en rigtig god service. Den dygtige elektrikere skulle lave nogle udbedringer efter et el-syn. Han mødte op til tiden, var god til at forklare og organisere arbejdet. Opgaven vist sig at være i mindre omfang end forventet med hensyn til tid og materiale og fik en rabat på 3.000kr fra oprindeligt tilbud.
Betina
Tidligere kunde
Elektriker Vanløse | Akut el-installatør døgnvagt

Udføre el-installationer selv eller hyre en lokal elektriker Vanløse?

Uanset om din boligs el-system er forældet eller har uautoriserede el-installationer, vil overtrædelser af elektriske regler utvivlsomt efterlade din bolig og din familie udsat for risikoen for elektrisk stød og brand. Her er 3 overtrædelser af dansk lovgivning, som er almindelig hændelse af gør-det-selv-folk, hvis du overvejer at slev udføre et af følgende som vi beskriver her, eller selv står i en af nævnte situationer, kontakt vores elektriker Vanløse for at sikre, at ingen af dem bringer din bolig eller din familie i fare.

Forkerte jordforbindelser

Jordforbindelse er den vigtigste sikkerhedsfunktion i ethvert el-system. Den elektriker som har installeret dit elektriske system skal ha sørger for jordforbindelse. Du kan ikke bare installere lys, afbrydere og stikkontakter og håbe på at jordforbindelser bare er der. Der er to hovedformer af en jord, som vi skaber: Primær (knyttes til kobbervandrør) og sekundær (jordstangen uden for din måler). Det er dog ikke enden på det! Fra disse to punkter skal ALT det elektriske i dit hjem forbindes til disse jordkilder. Det er her, en gør-det-selv-folk ofte går galt i processen og ikke er udstyret til at teste for en jordkilde ved hver elektrisk enhed, de arbejder på.

Ulovlige splejsninger

En splejsning er en forbindelse mellem to eller flere ledninger og er ofte en af de almindeligste lovovertrædelse, vi ser hos vores elektriker Vanløse. Splejsningen skal være lavet korrekt og indeholde en metalforbindelsesboks med et metaldæksel. Du kan ikke lave en åben splejsning overalt, inklusive i fri luft, bag vægge eller på lofter. En splejsning skal også kvalitet sikres af en autoriseret el-installatør. Det er et lovkrav.

Den forkerte strømafbryder

Vos elektriker Vanløse anbefaler ikke gør-det-selv-folk at udføre en udskiftning afbryder eller stikkontakt. Uanset hvad ser vores el-installatør og autoriserede elektriker Vanløse det stadig meget, og ikke mange får det lavet korrekt. Der er to hoved komponenter at forstå: #1 Du kan ikke blande og matche mærke og producenter. Så hvis du er modig nok til at gøre dette på egen hånd, så sørg for at få samme mærke og model af afbrydere. #2 Sørg for, at du køber CE-mærkede produkter. Kvalitet er en ekstremt vigtigt faktor både når det handler om el-sikkerhed og holdbarhed.

Så hvad må jeg lave selv af elinstallation?

  1. Udskifte en defekt sikring
  2. Tilslutte køle eller fryserskab
  3. Nulstil en udløst automatisksikring
  4. Slå til HPFI-relæet, hvis de er slået fra
  5. Udskiftning af pærer og lampeholdere
  6. Udskiftning af eksisterende kontakter og stikkontakter i eksisterende installationer

Søger du en elektriker Nørrebro? Læs mere Elektriker Nørrebro 

 

Hvis du har brug for hjælp med en elinstallation kontakt vores elektriker Vanløse i dag så hjælper vi dig! Vi kan også hjælpe akut, kontakt vores døgnvagt elektriker Vanløse via telefon hvis det haster. Eller skriv

Ophængning af 4 lamper Jeg skulle have sat fire loftlamper op, og det blev gjort så effektivt og godt. Jeg blev inddraget i forhold til, hvor jeg ville have dem. Virkelig venlig, god og hurtig el-installatør!
Josefine
Tidligere kunde

Få et elektriker tilbud i Region hovedstaden af Ny Elinstallation El-installatør og elektriker København (Ring for akut døgnvagt elektriker)

Bliv en af vores over 3000 tilfredse kunder

Gennem at sende os info så accepterer du vores privaltivspolitik. 

Dele denne ydelser:
Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Ny Elinstallation Elektriker og El-installatør København

Ny Elinstallation Elektriker og El-installatør København

Vi glæder os til at høre fra dig og vi vil gerne vide mere om din opgave. For at give dig en fast pris udfyld vores formular. Ellers tager vi os gerne af opgaver på timepris!

Læs hvad vi tilbyder i din lokale bydel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *