Elektriker Ølstykke

Velkommen til Ny el-installation elektriker Ølstykke, en elektriker Ølstykke med erfaring, kompetence og sans for el-service. Vi kører i Ølstykke og påtager os forskellige opgaver i København og omegn. Fælles opgaver omfatter højspændingsarbejde, service, fejlfinding, montering af hårde hvidevarer men også reparation af armaturer og lysekroner. Vi udfører også fradragsberettiget arbejde. Har du brug for hjælp til el, er du hjertelig velkommen til at kontakte os.

Service og fejlfinding hos vores elektriker Ølstykke

Service er en af ​​de vigtigste tiltag, da det elektriske system indeholder mange dele, der slides og ældes. Vi udfører service og vedligeholdelse af det elektriske system. Over tid kan der også opstå fejl i det elektriske system. Tag da ingen risiko, men kontakt vores elektriker Ølstykke, så gennemgår vi systemet grundigt. Vi fejlfinder strømmen sammen med dig og ordner det.

Reparation af belysning som elektriker Ølstykke

Har du for eksempel armaturer eller krystallysekroner, der ikke fungerer korrekt? Vi reparerer disse og sørger for, at de er som nye. Vi har god erfaring med lysarbejde og designer og installerer forskellige lysløsninger, der er tilpasset dit hjem eller kontor.

Montering af hårde hvidevarer

Vi installerer et bredt udvalg af hårde hvidevarer såsom køleskabe, frysere, vaskemaskiner og opvaskemaskiner m.m. Vi er der til alt fra individuelle installationer af hårde hvidevarer til større projekter, hvor en række hårde hvidevarer skal udskiftes og erstattes af nye. Læs mere om elektriker Ølstykke her på denne side og hvad vi tilbyder i Ølstykke!

Elektriker Ølstykke | Akut el-installatør døgnvagt

Elinstallationer hos vores Elektriker Ølstykke

Ny Elinstallation Elektriker og el-installatør Ølstykke ønsker at kunne dække alle behov af el-service elektriker Ølstykke . Her er en liste på hvad vi tilbyder i Brønshøj, se hvad du kan bestille af el-service hos os;

 • Montering af nyt el
 • Montering af DUKA ventilation
 • Ophængning af lampe eller flere lamper
 • Udskiftning af gammel el-tavle til ny
 • Byggestrøm hos vores elektriker Ølstykke
 • Industri elektriker Ølstykke
 • Montering af ekstra stikkontakt 
 

Udover almindelige el-service ydelser kan du også ringe til os 24 timer i døgnet, det mener vi er god service!

Akut døgnvagt elektriker Ølstykke

Akut elektriker Ølstykke med døgnvagt hvor vi fejlsøger på elinstallationer akut ved f.eks. strømsvigt eller andre problemer som at reparere et kabel, efter at det er blevet boret igennem af et uheld. Der kan være mange årsager til hvorfor du har brug for en døgnvagt elektriker Ølstykke , uanset hvorfor ring os og vi hjælper dig indenfor et time.

Hvad koster en akut døgnvagt elektriker?

Pris på akut udrykning varierer om de er i dagstimerne eller aftentimerne, vi har priser fra 2.800kr pr. udrykning i København. I stille perioder kan vi prismatche og være de billigste ring for tilbud.

 

Leder du efter en erfaren el-installatør og elektriker Ølstykke?

Vores elektriker Ølstykke ved at alle huse har mange elinstallationer, og selv i Ølstykke er der brug for kompetente og kvalificerede og autoriserede elektrikere, når det kommer til el. Ikke mindst er det vigtigt at gennemgå det elektriske system, inden man laver en totalrenovering af et hus eller installerer for eksempel en ladestander. Når du har tjekket, at kapaciteten er tilstrækkelig, kan du frit vælge og vrage blandt alle de fine ting, der er til rådighed. Du kan hente inspiration fra indretningsmagasiner, men du ser ofte, hvordan venner og bekendte har gjort det og bliver interesseret i den samme fornyelse derhjemme.


Det kan gælde store såvel som små opgaver i Ølstykke , vi elektrikere er stolte over at kunden er tilfreds og vi er glade for at kunne tilbyde en professionel service til alle. Det kan være private ejendomsejere såvel som store boligselskaber, fordi vi kan tage ansvar for større projekter, når der er behov for det. Så alt fra et ødelagt vægstik til al elektriciteten i en ny lejlighedsbygning i Ølstykke ændrer vores elektrikeres opgaver.

Udvidelser med god ydeevne – brug vores elektriker Ølstykke

Mange har længe drømt om en indbygget terrasse med gulvvarme. Når du udvider dit hus i Ølstykke , ringer du efter en elektriker, som kan ordne begge dele. Alt for ofte kan det være en ung familie, der overtager et ældre hus, og det trænger til at blive fornyet lidt overalt. Når du bygger, får du det bedste og nyeste, og så vil du gerne have det lidt pænere i resten af huset også.
Det kan også være lidt mere luksuriøse ting, der ønskes. En pool, sauna eller jacuzzi skal også forsynes med strøm. Den, der køber et hus, eller bygger nyt, har deres personlige smag og stil. Du vil gerne forny i køkkenet, på badeværelset og måske også el-installationerne i haven eller til facadebelysningen. Du behøver ikke lede længe, for vi er i Ølstykke , og vores kompetente elektrikere venter på at høre fra dig.

Vores elektriker Ølstykke har kompetencerne og betingelserne til at påtage sig små og store el-opgaver i Ølstykke . Uanset om det er boliger, butikker, varehuse eller offentlige steder, kan du stole på, at vi står til rådighed. Tøv ikke med at kontakte os for at beskrive dit problem, eller hvis du kun ønsker rådgivning, vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et rimeligt omkostningsoverslag.

Elektriker Ølstykke | Akut el-installatør døgnvagt

Elektriker Ølstykke til både det private og erhverv samt industri

Vi kan være behjælpelige med alt indenfor el og vi er kender for et leverer hurtig el-service. Hvis du har brug for en elektriker Ølstykke akut så er vi der indenfor 1 time.

Mange af vores kunder er også glade for vores garanti, du får nemlig op til 5 års garanti på mange af vores ydelser i Ølstykke. Ring til os og hør hvad din opgave dækker af garanti. 

Fejl og mangler efter et el-syn. Arbejdet var grundigt og effektivt. I det hele taget en rigtig god service. Den dygtige elektrikere skulle lave nogle udbedringer efter et el-syn. Han mødte op til tiden, var god til at forklare og organisere arbejdet. Opgaven vist sig at være i mindre omfang end forventet med hensyn til tid og materiale og fik en rabat på 3.000kr fra oprindeligt tilbud.
Betina
Tidligere kunde

Så hvad må jeg lave selv af elinstallation?

Dette er et almindelig spørgsmål til vores elektriker Ølstykke . Når de handler om arbejde med faste el-installationer så skal arbejdet udføres af en autoriseret el-installatør som vores elektriker Ølstykke . Her er en lille liste på ting som du selv må lave af el:

 1. Udskifte en defekt sikring
 2. Tilslutte køle eller fryserskab
 3. Nulstil en udløst automatisksikring
 4. Slå til HPFI-relæet, hvis de er slået fra
 5. Udskiftning af pærer og lampeholdere
 6. Udskiftning af eksisterende kontakter og stikkontakter i eksisterende installationer
 
Du kan også tage et kig på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside og få dig et overblik af hvad du må lave af el. 

Hvis du har brug for hjælp med en elinstallation kontakt vores elektriker Ølstykke i dag så hjælper vi dig! Vi kan også hjælpe akut, kontakt vores døgnvagt elektriker Ølstykke via telefon hvis det haster. 

Du kan også sende os en besked her

Ophængning af 4 lamper Jeg skulle have sat fire loftlamper op, og det blev gjort så effektivt og godt. Jeg blev inddraget i forhold til, hvor jeg ville have dem. Virkelig venlig, god og hurtig el-installatør!
Josefine
Tidligere kunde

Få et elektriker tilbud i Region hovedstaden af Ny Elinstallation El-installatør og elektriker København (Ring for akut døgnvagt elektriker)

Bliv en af vores over 3000 tilfredse kunder

Gennem at sende os info så accepterer du vores privaltivspolitik. 

Dele denne ydelser:
Picture of Ny Elinstallation Elektriker og El-installatør København

Ny Elinstallation Elektriker og El-installatør København

Vi glæder os til at høre fra dig og vi vil gerne vide mere om din opgave. For at give dig en fast pris udfyld vores formular. Ellers tager vi os gerne af opgaver på timepris!

Læs hvad vi tilbyder i din lokale bydel

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.