Hvorfor virker stikkontakt ikke?

Virker en eller flere stikkontakter ikke? 

Virker en eller flere stikkontakter ikke? 

Kæmper du med at finde årsagen til, at dine stikkontakter ikke virker? Er du frustreret over at du ikke kan finde fejlen på din eller dine stikkontakter?

Vi er her for at hjælpe dig med at fejlsøge og reparere dine stikkontakter og vi kører i hele København og i Nordsjælland!

I dette indlæg vil også gerne dele nogle vigtige tips og tegn med dig for at beskytte dig mod brand, som kan forårsages af en stikkontakt, der ikke fungerer korrekt.

Hvorfor virker stikkontakt ikke og hvad vil få dem til at ikke virke?

Det skyldes mange gange et overbelastet el-system at stikkontakter ikke virker som de skal andre almindelige problemer er fugt og slitage. 

Dette er en almindelig begivenhed. Den el, der kræves for at få stikkontakten til at virke, kan være for meget eller for lidt for den at håndtere, hvilket får den til at ikke virke eller at få HPFI-relæet til at slå fra.

Når en kontakt tændes, slukker den for strømmen, der leveres til det område af huset. Det er en forebyggende foranstaltning for at eliminere en potentielt farlig situation.

Hvordan løses problemet?

Afbryd først alt strøm fra den aktuelle stikkontakt.  Du vil se, at der er mange afbrydere, som hver især er ansvarlige for forskellige dele af dit hjem.

Når en kontakt udløses, vil kontakten se ud af justering med de andre, hvis den ikke var helt flyttet til den slukkede position.

Hvis en stikkontakt ikke virker skal den repareres og udskiftes af en autoriseret elektriker

Ring direkte til en autoriseret elektriker for at få installeret en ny stikkontakt., Det er bedst at overlade denne reparation til fagfolk, der er eksperter i sikker håndtering af udbrændte eller ødelagt stikkontakt.

Beskyt dit hjem mod elektriske brande og stød og hold dig til loven om bekendtgodtgørelsens rammer og arbejde ikke selv uautoriseret med dine elinstallationer derhjemme. 

Elektriker & Elinstallatør

Uanset om du har brug for hjælp af en autoriseret elektriker akut når du har problemer med strømmen, eller hvis de er tale om byggestrøm til nyt el, så er vi her for at hjælpe!

Få et gratis og uforpligtende
tilbud på el-installationer

Bliv en af vores over 3000 tilfredse kunder

Gennem at sende os info så accepterer du vores privaltivspolitik. 

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.