Duka VS Thermex varmegenvinding – Montering ventilation

Duka VS Thermex varmegenvinding - Montering ventilation

Duka VS Thermex – Hvad er den bedste 1 rums ventilation?

Bøvler du med dårlig luft indenfor? Måske overvejer du at købe en Duka 1 rums ventilator eller en Thermex. Det findes flere producenter af 1 rums ventilatorer i Danmark. Duka og Thermex er to af dem. I denne artikel opsummerer vi fordele og ulemper med de begge, dvs. Duka VS Thermex 1 rums ventilatorer. 

1. Thermex 1 rums ventilator (varmegenvinding)

Thermex er en leverandør af forskellige ventilation løsninger. En af deres varmegenvinding løsninger er Thermex THR100 som velegnet til husets alle sekundære rum – herunder soverum, kælderrum, badeværelse og teknikrum osv.

Thermex THR100 består og er opbygget af en decentral ventilator med varmegenvinding, der ventilerer din bolig 24 timer om døgnet. Thermex THR100 veksler blæser skiftevis samt lufter ud og lufter ind gennem en vekslenerne indei, der optager varme ved udblæsning, og afgiver varme ved indblæsning. 

Modellen Thermex THR100 er udstyret med støvfilter, der opfanger partikler udefra samt fugtføler, der selv regulerer sugestyrken afhængig af behovet. Hvis man samlinger Thermex med Duka, f.eks. Duka model S6, så har vi læst os til på nettet at en Thermex 1 rums ventilator holder i længere tid end en Duka. Thermex har som selskab også langt bedre anmeldelser end hvad Duka Ventilation har. 

Ulemper Thermex VS Duka

–  Den koster lidt mere i indkøb

Fordele Thermex VS Duka 

– Nogle oplever en bedre holdbarhed
– Nogle synes den larmer mindre end f.eks. en Duka S6
– Godt omtale 

Thermex et rums ventilator varmegenvinding
Thermex et rums ventilator varmegenvinding

1. Duka 1 rums ventilator (varmegenvinding)

Duka eller Duka One monteres i din ydervæg, uden nogle former for avanceret rørføring og derfor er en Duka lige som en Thermex nem at montere. En Duka enhed dækker op til 27 m2, og flere enheder kan tilkobles hvis der er et behov (præcis samme præferencer har mange af de andre 1 rums ventilator leveranderes produkter). Duka er ellers et amerikansk ejet selskab og hedder egentlig Vink plast ApS.  

Ulemper Duka VS Thermex et rums ventilation

– Folk har dårlige erfaringer af produktet enligt trustpilot

Fordele Duka VS Thermex et rums ventilation

– Lidt billigere i indkøb
– De er et populært brand

 

Vi monterer både Duka og Thermex et rums ventilator og ventilation i hele København. Kontakt og for en lav pris og tilbud. 

Når du bestiller montering af Duka ventilation eller montering af Thermex, så indgår altid boring af hullet i prisen. Dvs. du får en komplet montering hos os! Skriv til os i formularen nederst. 

Elektriker & Elinstallatør

Uanset om du har brug for hjælp af en autoriseret elektriker akut når du har problemer med strømmen, eller hvis de er tale om byggestrøm til nyt el, så er vi her for at hjælpe!

Få et gratis og uforpligtende
tilbud på el-installationer

Bliv en af vores over 3000 tilfredse kunder

Gennem at sende os info så accepterer du vores privaltivspolitik. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.