Elektriker Christianshavn

Elektriker Christianshavn til både det private og erhverv samt industri

Vi kan være behjælpelige med alt indenfor el og vi er kender for et leverer hurtig el-service. Hvis du har brug for en elektriker Christianshavn akut så er vi der indenfor 1 time.

Mange af vores kunder er også glade for vores garanti, du får nemlig op til 5 års garanti på mange af vores ydelser i Christianshavn. Ring til os og hør hvad din opgave dækker. 

Ny Elinstallation Elektriker Rødovre tilbyder komplette el-installationer af høj kvalitet til lav pris. Ring nu for akut elektriker eller El-installatør Rødovre

Elinstallationer hos vores Elektriker Christianshavn

Ny Elinstallation Elektriker Christianshavn  ønsker at kunne dække alle behov af el-service elektriker Rødovre. Her er en liste på hvad vi tilbyder i Christianshavns, se hvad du kan bestille af el-service hos os;

 • Montering af nyt el
 • Montering af DUKA ventilation
 • Ophængning af lampe eller flere lamper
 • Udskiftning af gammel el-tavle til ny
 • Byggestrøm hos vores elektriker Amager
 • Industri elektriker Amager
 • Montering af ekstra stikkontakt 
 

Udover almindelige el-service ydelser kan du også ringe til os 24 timer i døgnet, det mener vi er god service!

Akut døgnvagt elektriker Christianshavn

Akut elektriker Christianshavn med døgnvagt hvor vi fejlsøger på elinstallationer akut ved f.eks. strømsvigt eller andre problemer som at reparere et kabel, efter at det er blevet boret igennem af et uheld. Der kan være mange årsager til hvorfor du har brug for en døgnvagt elektriker Christianshavn, uanset hvorfor ring os og vi hjælper dig indenfor et time.

Hvad koster en akut døgnvagt elektriker?

Pris på akut udrykning varierer om de er i dagstimerne eller aftentimerne, vi har priser fra 2.800kr pr. udrykning i København. I stille perioder kan vi prismatche og være de billigste ring for tilbud.

 
Fejl og mangler efter et el-syn. Arbejdet var grundigt og effektivt. I det hele taget en rigtig god service. Den dygtige elektrikere skulle lave nogle udbedringer efter et el-syn. Han mødte op til tiden, var god til at forklare og organisere arbejdet. Opgaven vist sig at være i mindre omfang end forventet med hensyn til tid og materiale og fik en rabat på 3.000kr fra oprindeligt tilbud.
Betina
Tidligere kunde

Så hvad må jeg lave selv af elinstallation?

Dette er et almindelig spørgsmål til vores elektriker Christianshavn. Når de handler om arbejde med faste el-installationer så skal arbejdet udføres af en autoriseret el-installatør som vores elektriker Christianshavn. Her er en lille liste på ting som du selv må lave af el:

 1. Udskifte en defekt sikring
 2. Tilslutte køle eller fryserskab
 3. Nulstil en udløst automatisksikring
 4. Slå til HPFI-relæet, hvis de er slået fra
 5. Udskiftning af pærer og lampeholdere
 6. Udskiftning af eksisterende kontakter og stikkontakter i eksisterende installationer
 
Du kan også tage et kig på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside og få dig et overblik af hvad du må lave af el. 

Hvis du har brug for hjælp med en elinstallation kontakt vores elektriker Christianshavn i dag så hjælper vi dig! Vi kan også hjælpe akut, kontakt vores døgnvagt elektriker Christianshavn via telefon hvis det haster. 

Du kan også sende os en besked her

Elektriker Rødovre | Akut el-installatør døgnvagt
Ophængning af 4 lamper Jeg skulle have sat fire loftlamper op, og det blev gjort så effektivt og godt. Jeg blev inddraget i forhold til, hvor jeg ville have dem. Virkelig venlig, god og hurtig el-installatør!
Josefine
Tidligere kunde

Få et elektriker tilbud i Region hovedstaden af Ny Elinstallation El-installatør og elektriker København (Ring for akut døgnvagt elektriker)

Bliv en af vores over 3000 tilfredse kunder

Gennem at sende os info så accepterer du vores privaltivspolitik. 

Dele denne ydelser:
Picture of Ny Elinstallation Elektriker og El-installatør København

Ny Elinstallation Elektriker og El-installatør København

Vi glæder os til at høre fra dig og vi vil gerne vide mere om din opgave. For at give dig en fast pris udfyld vores formular. Ellers tager vi os gerne af opgaver på timepris!

Læs hvad vi tilbyder i din lokale bydel

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.